Chat GPT, cel mai cunoscut AI din lumea a patruns in ultima instanta si in lumea crypto ajutand la dezvoltarea acesteia. Era doar o chestiune de timp pana cand AI-ul celor de la OpenAI isi gasea locul in dezoltarea crypto.

Cum se folosesc companiile crypto de Chat GPT?

AI-ul de la OpenAI este poate cea mai mare inventie tehnologica din ultimii cativa ani, astfel este normal ca multe companii sa il integreze in activitatea acestora. Acest lucru s-a intamplat si in crypto.

Una dintre cele mai interesante stiri din ultima vreme vine de la compania Oncyber, companie ce se ocupa de construirea mai multor lumi metaverse.

Cum folosesc cei de la Oncyber tehnologia Chat GPT?

Acestia au creat un tool care permite utilizatorilor sa isi customizeze metaversul. Astfel, utilizatorul introduce un text in acest tool numit MagicTool in care sa descrie cum sa arate metaversul, iar MagicTool prin intermediul Chat GPT-ului transforma paragrafele de text in metavers.

Astfel, Oncyber devine una dintre cele mai inovatoare companii Metavers, permitand utilizatorului sa modifice Metaversul in timp real folosind descriere text. Anuntul a fost facut de catre CEO-ul Oncyber, Rayan Boutaleb:

“In the next iteration, what we want is for people to port any hallucination or dream they have into a 3D canvas, and just directly see the result of what they might imagine and change things up,” he said. “It’s a first step towards a very big end result, which we are not that far off from.”

sursa: oncyber.io

Momentan, acest tool nu este inca pentru acces public. Intr-un tweet recent, cei de la open AI au anuntat ca vor sa lanseze varianta beta pentru teste pe 20 Martie, insa nu va dura mult pana cand MagicTool va fi disponibil pentru publicul larg.

Concluzie

In concluzie, vedem cum companiile de crypto incearca sa combine toate tehnologiile existente pentru a oferi utilizatorului o experienta unica. Astfel, aceasta inovatie facuta de Oncyber cu siguranta va atrage extrem de multi utilizatori pe platforma fiind la momentul actual ceva unic.

Lasa un comentariu