Cea mai noua stire cu privire la compania romaneasca MultiversX este in legatura cu un nou parteneriat pe care acestia il incep. Zilele trecute, cei de la Human Protocol au anuntat faptul ca platforma acestora va fi disponibila si pe blockchain-ul MultiversX.

Ce este Human Protocol?

Human Protocol este o infrastructura blockchain care are ca scop sa redefineasca si sa imbunatateasca conceptul de lucru in echipa sau mai simplu spus, modul in care oamenii lucreaza si isi cauta de lucru.

Ideea din jurul proiectului Human Protocol este de a crea un univers descentralizat, insa totodata conectat. Astfel, Human Protocol joaca rol de intermediar intre angajator si angajat. Pe scurt, folosind platforma Human Protocol, angajatorii pot cauta oameni care sa rezolve anumite task-uri.

Ce are diferit Human Protocol fata de un simplu site de job-uri?

Cel mai important aspect care face diferenta este ca Human Protocol are in spate un AI construit pentru a imbunatati eficienta platformei, de a face tot procesul de rezolvare de task-uri sa functioneze mult mai rapid si eficient.

sursaL app.humanprotocol.org

Cat despre noua colaborare dintre MultiversX si Human Protocol, CEO-ul MultiversX, Beniamin Mincu a declarat ca:

„Artificial Intelligence is primed to bring a radical and positive change. Before it does that, it needs to learn from humans – at scale. Amazing to see how fast HUMAN Protocol is taking advantage of the hyper-scalable MultiversX infrastructure to push the boundaries of AI training and work in general,” said Beniamin Mincu, MultiversX CEO.

Concluzie

In concluzie, acest nou parteneriat este un win-win atat pentru MultiversX, dar mai ales pentru Human Protocol care are acum acces la multe milioane de noi utilizatori. Incepand de acum, utilizatorii vor putea stoca sau achizitiona token-ul HMT direct din aplicatia xPortal.

Lasa un comentariu