Top Crypto Martie 2023

Intotdeauna, inceputul de primavara a adus vesti bune in mai toate domeniile fiind un restart dupa lunga perioada de iarna. Astfel, domeniul criptomonedelor nu face exceptie, iar daca ne uitam in anii trecuti la majoritatea criptomonedelor am avut cresteri. Asadar si in aceasta luna ne asteptam la cresteri ale preturilor crypto, iar mai jos aveti 5 dintre criptomonedele cu cel mai mare potential de crestere in acesta perioada.

HBAR

Hedera Network (HBAR) este una dintre cele mai populare criptomonede din aceasta perioada, dar se afla si printre criptomonedele care au urcat cel mai repede in top, in momentul actual aflandu-se pe locul 35 in topul Coinmarketcap. Cresterea in popularitate a acestui token se datoreaza sistemului de consens pe care il foloseste, unic pe piata crypto si anume Hashgraph, ce ii ofera o securitate si scalabilitate mult crescuta fata de alte criptomonede. In momentul de fata, HBAR valoreaza 0.0699 dolari.

Crypton (CRP)

Crypton este poate cea mai interesanta criptomoneda din aceasta perioada, dar si din aceasta lista aflandu-se pe un trend cu totul si cu totul ascendent. Plusul pe care Crypton il aduce lumii blockchainului este ca permite utilizatorilor o interactiune anonima si sigura pe internet. Avand in vedere ca internetul intervine tot mai mult in vietile noastre, necesitatea de anonimitate creste, facand astfel din Crypton o solutie indispensabila viitorului internetului descentralizat. In momentul de fata, CRP valoreaza 0.6254 dolari.

Kaspa (KAS)

KAS este o criptomoneda care iese in evidenta in momentul de fata prin crestere extrem de mare pe care a suferit-o in ultimul an. Ce este Kaspa? Kaspa este o tehnologie blockchain ce foloseste protocolul GHOSTDAG pe post de mecanism de functionare, protocol care permite rularea mai multor blockuri blockchain in paralel in acelasi timp. Pe scurt, Kaspa foloseste modelul de functionare a Bitcoin-ului in cea mai pura forma a lui. In ultima saptamana, Kaspa a crescut cu 84% si nu da semne de oprire nici in aceasta luna.

sursa: coinmarketcap.com

Stacks (STX)

Stacks este o criptomonedă de tip blockchain care se bazează pe tehnologia Bitcoin pentru a oferi o platformă de dezvoltare de aplicații descentralizate (dApps). Această criptomonedă utilizează o tehnologie numită Proof of Transfer (PoX), prin care securitatea rețelei este asigurată prin transferul de Bitcoin către blockchain-ul Stacks. In momentul de fata, STX valoreaza 0.9588 dolari si a crescut cu aproximativ 33% in ultimele 7 zile.

NEM

NEM este o criptomoneda aparuta inca din 2015, insa a inceput sa devina extrem de populara in ultima perioada. Ideea din spatele acestui proiect se orienteaza catre securitate si siguranta utilizatorilor folosind un protocol de functionare numit Proof-of-Importance prin care cu cat un utilizator este mai implicat in retea, cu atat exista o probabilitate mai mare sa fie recompensati cu tokeni. In prezent, NEM valoreaza 0.0513 dolari aflandu-se intr-o crestere cu peste 20% fata de saptamana trecuta.

Concluzie

In concluzie, inceputul de primavara a adus intotdeauna cresteri la majoritatea criptomonedelor de pe piata. In aceasta lista regasiti criptomonedele care reprezinta cel mai mare potential de crestere in aceasta perioada, aflandu-se deja pe un trend ascendent.

Un comentariu

  1. Felicitari pentru aceasta interesanta analiza a criptomonedelor cu potential de crestere din aceasta luna. Cu siguranta postarea ta va fi folositoare pentru toti cei care se orienteaza catre invetarea domeniului crypto. Succes in continuare!

Lasa un comentariu