Bybit este unul dintre cele mai cunoscute exchange-uri crypto existente. Avantajele acestuia fiind urmatoarele: taxe extrem de mici de tranzactionare, extrem de multe criptomonede disponibile si interfata grafica foarte intuitiva si potrivita chiar si pentru incepatori.

Desi extrem de popular, in ultima vreme Bybit urca si mai sus in lista de preferinte ale utilizatorilor, iar acest lucru este datorat in mare parte anuntului ca noul CryptoCard de la Bybit este disponibil pentru utilizatori.

sursa: blog.bybit.com

Bybit Crypto Card

Deja lansat pentru utilizatorii Bybit, noul card crypto se ridica la nivelul asteptarilor, dar si la nivelul celorlalte carduri crypto existente deja pe piata. Cele mai importante caracteristici ale noului card sunt urmatoarele:

  1. Fiind un card Mastercard, puteti efectua plati in intrega lume;
  2. Utilizatorul poate face plati folosind oricare criptomoneda din portofoliu. Moneda se alege din contul Bybit;
  3. Sistem EMV 3-D de securitate;
  4. Asistenta din partea Bybit 24/7;
  5. Utilizatorii care folosesc cardul intra automat in programul de Loialitate unde au sansa sa castige premii.

Cum puteti intra in posesia unui astfel de card?

Conditia necesara de a avea un astfel de card este de a va deschide un cont pe Bybit. In momentul de fata este disponibil doar cardul virtual pe care il puteti utiliza pentru plati online, urmand ca varianta fizica sa fie disponibila incepand cu Aprilie 2023.

In ceea ce priveste taxele asociate cu utilizarea cardului, acestea sunt extrem de mici si de multe ori inexistente dupa cum reiese din tabelul de mai jos.

sursa: blog.bybit.com

Totodata, utilizatorii cardului Bybit au parte de o limita maxima de cheltuire destul de avantajoasa.

sursa: blog.bybit.com

Concluzie

In concluzie, incepand cu acest an, Bybit face parte din grupul de exchange-uri care detin si un card cypto, impreuna cu Binance, Crypto.com, Coinbase etc. Fiecare card are avantajele lui, insa cel de la Bybit iese in evidenta prin taxele de utilizare extrem de mici sau inexistente, dar si prin aplicatia celor de la Bybit, care reprezinta interfata de utilizare a cardului, care este extrem de intuitiva si usor de folosit.

Lasa un comentariu