Una dintre cele mai importante si actuale stiti crypto din ultima vreme vine de la compania romaneasca MultiversX (fostul Elrond) care a anuntat lansarea cele mai noi aplicatii si anume xPortal. Lansarea oficiala va avea loc pe data de 28 Februarie 2023.

Ce este xPortal?

xPortal este una dintre cele mai importante aplicatii din lista celor de la MultiversX. Practic, din aceasta noua aplicatie vei putea administra contul si wallet-ul tau MultiversX. Astfel, incepand cu data de 26 Februarie 2023, folosind o singura aplicatie vei putea organiza si manageria toata activitatea ta de pe blockchain-ul MultiversX.

sursa: xportal.com

Ce aduce nou aceasta aplicatie?

Fiindca vorbim de o aplicatie noua, imbuntatita fata de orice aplicatie de acest gen construita pe vechiul Elrond trebuie sa stim ce aduce in plus.

Una dintre cele mai importante lucruri privind aceasta aplicatie este modul in care se stocheaza datele si implicit criptomonedele tale. Astfel, wallet-ul acestei aplicatii este de tip non-custodial, acest lucru inseamna ca tu esti singurul care detine controlul asupra informatiilor din cont.

Asadar, criptomonedele tale nu sunt legate legate de aplicatie sau de telefon, ci de cele 24 de cuvinte din Secret Phrase. Astfel, folosind aceasta lista de 24 de cuvinte vei putea sa iti accesezi contul/criptomonedele folosind orice device. De aceea este important ca aceasta cheie secreta sa fie foarte bine pastrata si nedivulgata.

Mai jos aveti un videoclip de prezentare a acestei aplicatii facut chiar de cei de la MultiversX in cadrul evenimentului X Day Paris unde au anuntat trecerea de la Elrond la MultiversX.

Concluzie

In concluzie, aceasta noua aplicatie este un pas extrem de important pentru compania romaneasca MultiversX, deoarece folosind o singura aplicatie vei putea administra toate informatiile din blockchain. Totodata, aplicatie va dispune si de o parte sociala, de un chat, unde utilizatorii pot trimite mesaje intre ei.

Lasa un comentariu