Finalul de iarna a adus intotdeauna cresteri destul de mari in ceea ce priveste lumea crypto. Tinem minte ca in ultimii doi ani unele dintre cele mai mari cresteri ale Bitcoin-ului au avut loc in luna Februarie. Asadar, mai jos aveti o lista cu 5 criptomonede in care puteti investi in aceasta luna.

CARDANO (ADA)

Desi aparuta in 2017, Cardano a fost mereu in atentia utilizatorilor crypto fiind dintotdeauna in topurile crypto de popularitate. Desi anul trecut nu a fost cel mai pun an pentru Cardano, se pare ca anul acesta s-ar putea sa fie un nou inceput pentru aceasta tehnologie, mai ales dupa anuntarea lansarii noului lor stablecoin DJED despre care gasiti informatii aici. Remarcam un trend pozitiv al pretului ADA in ultimele 30 de zile ceea ce nu poate decat sa ne bucure.

sursa: coinmarketcap.com

Metacade

Metacade este una dintre cele mai populare criptomonede in momentul de fata. Pentru cei ce nu stiu deja, Metacade este unul dintre cele mai promitatoare jocuri de tip Arcade Play-to-Earn. Popularitatea acestui joc deriva in special de rapiditatea cu care utilizatorii pot castiga token-uri si diferite premii. In momentul de fata se afla in faza de presale, 80% din tokeni fiind deja vanduri. Pentru a cumpara tokeni la pretul de 0.012 USDT intrati pe link-ul urmator.

The SandBox

Despre Sandbox am vorbit anul trecut si aici pe blog chiar cand s-a lansat, fiind una dintre cele mai populare criptomonede atunci, dar si acum. Sandbox este un joc P2P construit in metavers si permite utilizatorilor sa castige sau sa achizitioneze/vanda NFT-uri. Pretul token-ului SAND se afla pe o panta ascendenta in ultima luna, ceea ce ne face sa credem ca acest trend va continua si in luna februarie.

sursa: coinmarketcap.com

Meta Masters Guild (MEMAG)

MEMAG este una dintre cele mai bune criptomonede in care putem investi in aceasta perioada. Acest proiect este unul nou, aflat inca in faza de presale, care promite utilizatorilor unul dintre cele mai bune jocuri WEB3.0 pentru mobil. Vedem ca cele mai multe proiecte de jocuri crypto se axeaza pe jocuri de calculator, pe cand MEMAG ataca piata de mobil care este mult mai superioara.

In momentul de fata, MEMAG se afla in faza 4 de presale care se va incheia pe data de 4 Februarie. In aceasta faza de presale, 1 MEMAG valoreaza 0.019 USD, iar pretul token-ului imediat dupa lansare se speculeaza ca va creste de cateva zeci de ori.

Lucky Block (LBLOCK)

Lucky Block este un proiect crypto bazat pe jocuri de nocor, un fel de cazino crypto. Astfel, utilizatorii pot intra pe site si alege din cele peste 2700 de jocuri unde isi pot incerca norocul.

Desi momentan plata se poate face folosind aproximativ 10 criptomonede, BTC, ETH, DOGE etc, in curand cei de la LuckyBlock vor permite platile folosind propria moneda, LBLOCK, astfel, pretul acesteia va creste extrem de mult dupa ce anuntul va fi facut.

sursa: https://www.luckyblock.com

Concluzie

In concluzie, luna Februarie a adus cresteri mari in crypto mai ales in ultimii 2 ani, in care multe criptomonede si-au atins ATH-ul in aceasta luna. Astfel, speram ca si luna Februarie a anului curent sa pastreze trendul format anii trecuri.

Un comentariu

Lasa un comentariu