Amazon, una dintre cele mai mari companii din lume este pe punctul de a face pasul catre tehnologia blockchain si NFT. Aceasta stire, venita ca un zvon extrem de plauzibil, se va materializa cel mai probabil in aceasta primavara, spun majoritatea analistilor crypto.

sursa: thenewscrypto.com

Amazon si NFT-urile

Cel mai mare retailer din lume, Amazon are in plan sa intre in lumea crypto, indeosebi cea a NFT-urilor si jocurilor crypto, in aceasta primavara. Desi inca nu exista un anunt oficial din partea Amazon, se speculeaza ca la inceputul lui Aprilie, Amazon va veni public cu o declaratie in acest sens.

Ce stim pana acum?

Zvonurile iesite la suprafata sunt destul de serioase, iar singurul aspect necunoscut este doar data oficiala de lansare. Astfel, se stie ca Amazon are in plan sa intre in lumea NFT-urilor in aceasta primavara. Cum? Se pare ca, cei de la Amazon vor crea un fel de joc crypto pentru utilizatorii care fac cumparaturi de pe Amazon. prin intermediul acestui joc, utilizatorii au sansa sa castige NFT-uri.

Amazon a avut inca de anul trecut o opinie pozitiva asupra NFT-urilor si a viitorului acestora prin intermediul CEO-ului Andy Jassy:

“You know, I expect that NFTs will continue to grow very significantly,” 

Andy Jassy, Amazon CEO
sursa: cryptotimes.com

Mai recent, s-a dezvaluit faptul ca Amazon prin intermediul AWS (Amazon Web Services) a initiat o colaborare cu cei de la Ava Labs (Avalanche) pentru a accelera procesul adoptare a tehnologiei blockchain.

We’re joining forces with @Amazon to help enterprises and governments build compliant blockchain solutions. #AWS makes it easier to launch and manage #Avalanche nodes, giving the network more strength and flexibility for developers.https://t.co/vgabB5c6Ya

Ava Labs
sursa: https://medium.com/avalancheavax

Concluzie

In concluzie, desi nu este inca oficial, zvonul cum ca Amazon intra in lumea crypto si a NFT-urilor este cel mai probabil reala, astfel incat ne asteptam ca marea companie sa faca pasul spre tehnologia blockchain si WEB3.0. Incantati de aceasta veste, asteptam cu nerabdare anuntul oficial care va veni candva in aceasta primavara.

Lasa un comentariu