Anul 2022 a fost poate cel mai important an pentru MultiversX (fostul Elrond). A fost anul in care au urcat cel mai mult topuri devenind una dintre cele mai populare proiecte crypto din lume.

Tot anul trecut a avut loc si prima conferinta anuala a celor de la MultiversX si anume X-DAY PARIS, conferinta care a marcat noul lor inceput, cel de MultiversX. Devenind o companie globala in care tot mai multa lume isi pune sperantele ca va integra tehnologia crypto in vietile noastre, din ce in ce mai multe noi proiecte sunt construite pe network-ul lor.

EGLD disponibil pe EXBI

Pentru cei de nu stiu, in cadrul celor 3 zile de conferinte X-DAY au avut loc si o serie de lansari de noi proiecte construie pe tehnologia MultiversX. Unul dintre acele proiecte este EXBI.

EXBI este un exchange cosntruit pe blockchain-ul celor de la MultiversX care a avut lansarea prototipului beta de curand. Acest exchange, desi inca in faza de testare publica, este o platforma construita pentru WEB3.0 care are functii interesante cum ar fi:

  • O selectie mare de criptomonede care se va extinde in viitor;
  • Folosind wallet connect, te poti conecta cu peste 170 de wallet-uri disponibile pe piata;
  • Design intuitiv si usor de folosit;
  • Taxa de tranzactionare extrem de mica, de doar 0.2%.
sursa: twitter/exbi_trade

Totodata, incepand cu data de 26 Ianuarie 2023, utilizatorii pot face trading cu moneda EGLD, in perechile EGLD/USDT, USDT/EGLD.

sursa: twitter/exbi_trade

We’ve been hard at work to build this exciting product and bring something new to the table for a long time. We will do our best for EXBI to provide value to the MultiversX ecosystem.“ said Arut Nazaryan, CEO EXBI (and Co-Founder of Morningstar Ventures)

Concluzie

In concluzie, vedem ca proiectele lansate anul trecut la conferinta celor de la MultiversX incep sa se materializeze aducand un plus valoarea comunitatii crypto. Astfel, pe langa tehnologia incredibila pusa la dispozitie de cei de la MultiversX, acestia au devenit si suportul tehnologic pentru o multime de proiecte noi si interesante care sporesc valoarea lumii crypto.

Lasa un comentariu