RobotEra este unul dintre cele mai noi proiecte metaverse din lumea crypto. Desi, nefiind nicidecum singurul de acest fel, totusi RobotEra se diferentiaza destul de mult de celelalte proiecte ceea ce il face atat de popular printre entuziastii crypto, desi aflatinca in stadiul de presale.

Ce este RobotEra?

Tinta celor de la RobotEra este de a construi un spatiu urias in Metavers, fara limite. In acest Metavers, utilizatorii iau forma unui robot care va trebui sa se descurce, sa supravietuiasca si sa evolueze, pe scurt sa participe la crearea unei lumi noi. Singurul obstacol in acest univers Metavers este propria imaginatie, caci utilizatorilor le este permis sa creeze orice isi doresc.

Principalele caracteristici ale acestui Metavers sunt:

  1. Utilizatorii participa activ la crearea metaversului prin crearea de noi NFT-uri;
  2. Utilizatorii au acces la un editor unde pot crea orice isi doresc;
  3. Acestia pot participa la diferite concursuri unde pot castiga premii;
  4. Creatiile artistice deosebite vor fi expuse intr-un muzeu digital unde vor putea fi admirate de oricine;

Care este povestea Metaversului RobotEra?

Povestea incepe cu o planeta numita Taro care a fost distrusa in urma unui cataclism. In urma dezastrului au supravietuit cativa roboti, ce vor fi controlati de utilizatori, care vor incerca sa refaca planeta si civilizatia distrusa, dar si sa se asigura ca aceasta noua lume va continua sa evolueze.

Acesti roboti sunt principalele NFT-uri ale proiectului RobotEra. Exista 7 tipuri de roboti, fiecare avand caracteristici diferite: Guardian Song, Omega, Justice League, Pioneer, War Academy, Lava, si Desire Paradise.

sursa: docs.robotera.io

Scopul celor de la RobotEra este de a oferi utilizatorilor o experienta inedita de joc in Metavers care integraza atat distractia, management, creativitate si colaborare cu ceilalti playeri.

sursa: docs.robotera.io

Dupa cum am precizat mai sus, fiecare player este un Robot, adica un NFT. Insa in acest multivers exista mai multe categorii de NFT-uri.

  1. Roboti
  2. Teren
  3. Companion

Pentru fiecare dintre acestea, RobotEra ofera utilizatorilor un editor de NFT-uri unde isi pot crea design-urile preferate.

RobotEra token

TARO este token-ul nativ al celor de la RobotEra. Acesta va fi folosit in special pentru cumpararea/vanzarea NFT-urilor, dar si pentru orice fel de tranzactie din interiorul ecosistemului.

In prezent, acest token se afla in prima etapa de presale. In momentul de fata, 1 Taro valoreaza 0.020 USDT. Prima faza de presale se afla aproximativ la jumatate si se va termina cand se vor fi vandut 90 de milioane de tokeni.
In cea dea doua faza, pretul unui TARO va creste la 0.025 dolari.

Achizitonarea de TARO se face de pe site-ul acestora fiind necesar in prealabil un cont de MetaMask Wallet.

Concluzie

In concluzie, RobotEra este unul dintre cele mai noi proiecte crypto-game pe Metaverse din ultima perioada. Desi am putea spune ca exista asemanari si cu alte jocuri de acest gen, noutatea pe care RobotEra o aduce este existenta unui graphic editor ce permite utilizatorilorsa creeze propiile NFT-uri pe care le pot vinde sau folosi in joc.

Lasa un comentariu