Dash2Trade, desi se afla in stadiul de presale, a atras extrem de mult atentia entuziastilor crypto atat prin capabilitatile proiectului in sine, dar si prin rapiditatea cu care Dash2Trade a atras investitori.

Ce este Dash2Trade?

Dash2Trade este platforma de analitice construita de catre traderi, pentru traderi. Astfel, traderii, folosind metodele de analiza oferite de Dash2Trade isi pot maximiza profiturile.

Aceasta platforma te ajuta sa alegi in care cryptomoneda sa iti investesti banii, inainte ca aceasta sa aiba o crestere masiva. In statisticile crypto, vedem ca exista aproape saptamanal monede ce au crescut cu cateva sute de procente, insa pentru traderii obisnuiti este aproape imposibili sa isi dea seama ce moneda va exploda si cand.

Astfel, Dash2Trade aduna la un loc, centralizat, informatii din social media despre toate cryptomonedele, putand sa prezica care dintre acestea va creste extrem de mult in urmatoarea perioada.

Dash2Trade Presale

Token-ul nativ al acestei platforme este D2T. In momentul de fata, D2T se afla in ultimul stagiu de presale, care va dura pana cand se va atinge numarul maxim de tokeni pusi la vanzare. Acest stagiu final de presale se afla la putin peste 70%, strangandu-se 9.3 milioane de dolari din totalul de 13.4. Astfel au mai ramas 76.6 milioane de tokeni D2T de cumparat in presale.

Valoarea actuala a unui token este de 0.0533 USDT. De mentionat este faptul ca nu se poate cumpara per tranzactie mai putin de 1000 de D2T.

sursa: dash2trade.com

Cum ne ajuta D2T sa ne marim profitul?

D2T ofera utilizatorilor mai multe tipuri de analitice care sa ii ajute in maximizarea profitului. Cele mai importante dintre acestea sunt descrise in lista de mai jos.

  1. Presale Tokens

Aceste informatii oferite de catre D2T permit utilizatorului sa investeasca in cryptomonede de abia lansate, chiar aflate in faza de presale. Astfel, utilizatorii pot achizitiona cryptomonede la un pret mult mai mic decat la lansarea oficiala.

2. Social Analytics

Partea de Social Analytics aduna informatii din social media oferind astfel utilizatorului informatii despre ce cryptomonede urmeaza sa fie in tred. Astfel vom putea cumpara cryptomonede chiar inainte ca pretul acestora sa creasca.

sursa: dash2trade.com

3. Trading Bots

Dash2Trade centralizeaza metode si strategii de trading de la diferite alte proiecte crypto. Astfel ca, intr-o singura platforma, utilizatorii au acces la extrem de multi boti de trading sau strategii de construire a unui portofoliu crypto solid.

sursa: dash2trade.com

Concluzie

In concluzie, Dash2Trade este genul de platforma care ne ajuta sa crestem profitabilitatea portofoliului nostru crypto. Astfel, se preconizeaza o crestere uriasa a acestui proiect, deci si o crestere a valorii token-ului D2T. Aceasta perioada de timp este poate cea mai buna pentru a investi in D2T fiindca se afla in perioada de presale, iar pretul token-ului este extrem de mic.

Lasa un comentariu