Elrond este deja cea mai mare companie crypto din Romania, dar si una dintre cele mai mari si populare blockchain-uri din lume. Finalul acestui an vine nu doar cu o schimbare de nume a platformei, din Elrond in MultiversX, ci si cu o imbunatatire a acesteia, facand-o una dintre cele mai scalabile proiecte existente de piata crypto mondiala.

sursa: multiversx.com

Ce este MultiversX?

MultiversX este o tehnologie blockchain securizata si descentralizata creata pentru a fi frontiera dintre lumea reala si metavers. Conform chiar celor de la MultiversX, aceasta platforma are rolul de a permite dezvoltatorilor sa creeze aplicatii in Metavers si sa traspuna lumea reala intr-o lume virtuala.

Cum va afecta aceasta schimbare utilizatorii Elrond?

In esenta, in urmatoarea perioada toate produsele Elrond vor migra spre noua tehnologie, schimbandu-si desigur si denumirea. In principiu, toate functionalitatile Elrond vor fi disponibile si pe noua platforma, astfel ca MultiversX este in esenta o varianta imbunatatita a vechiului Elrond.

Fiindca schimbarea are loc si la nivel de denumire, mai jos gasiti un tabel cu noile denumiri ale produselor MultiversX.

ElrondMultiversX
Elrond WalletxWallet
Maiar ExchangexExchange
InspirexSpotlight
Ad Astra bridgexBridges
UtrustxMoney Crypto
TwispayxMoney Fiat
Maiar LaunchpadxLaunchpad
sursa: multiversx.com

Ce va avea in plus MultiversX?

Noul blockchain imbunatatit va avea 3 produse in plus fata de Elrond, produse inca nelansate oficial.

xFABRIC – Acest produs este esenta noului blockchain. prin xFABRIC dezvoltatorii vor putea crea aplicatii pe MetaversX.

xPortal – Acest produs este portatul catre Metaverse. xPortal se va ocupa de tot ce inseamna partea financiara si sociala din metavers, de la avatar, la cardul de debit sau comunicarea intre utilizatori.

xWorlds – Acest produs asigura interoperabilitatea Metavers-urilor.

Concluzie

In concluzie, aceasta schimbare din Elrond in MultiversX nu este doar o simpla schimbare de nume, ci este o imbunatatire radicala a ecosistemului, facandu-l mult mai usor de integrat in tehnologia de Metavers.

Lasa un comentariu