Top Crypto Decembrie

Finalul anului a adus intotdeauna cresteri in lumea criptomonedelor. Avem ca exemplu anii trecuti in care de cele mai multe ori, cele mai mari cresteri s-au inregistrat in perioada trecerii dintre ani. Astfel, mai jos gasiti top 5 criptomonede asupra carora merita sa aruncati o privire.

Dash2Trade

Dash2Trade este o platforma crypto construita spre a oferi utilizatorilor cele mai bune analitice cu privire la trading. Platforma desi se afla la inceput de drum are peste 100 de mii de utilizatori. De ce merita investitia in Dash2Trade? Aceasta platforma, pe langa ca a atras extrem de multi utilizatori intr-un timp scurt, aceasta se afla momentan in faza 3 de presale, adica puteti cumpara token-ul acestora, D2T la un pret extrem de mic. Pentru a cumpara acest token la pretul de 0.0533 USDT trebuie sa intrati pe urmatorul link unde va trebui sa va conectati cu un wallet, fie Metamask Wallet, fie Wallet Connect.

IMPT

IMPT este acel gen de proiect crypto care incearca sa salveze planeta de la dezastrele climatice. Astfel ca, acestia introduc pe piata ideea de carbon credit. Acest credit inseamna de fapt 1 tona de emisii de carbon inlaturate din atmosfera. Astfel ca, in urma unei taxe platite pentru acest act, utilizatorul va primi un NFT pe care il va putea pastra sau vinde ulterior. Inocatia celor de la IMPT este ca aceasta platforma va putea fi folosita de orice asociatie/ONG care vrea sa stranga fonduri pentru salvarea planetei.

In momentulde fata, IMPT se alfa in stagiul 2 de presale. In momentul de fata, token-ul valoreaza 0.023 dolari.

The Hideaways

Acest proiect abordeaza unul dintre cele mai profitabile industrii de pe planeta si anume induatria imobiliarelor. Aceasta industrie, valorand peste 228 de trilioane de dolari reprezinta una dintre cele mai importante industrii din istorie. Acest proiect va permite tututor oamenilor sa investeasca in industria imobiliarelor, prin factorizarea pietei in NFT-uri, pe care utilizatorii le pot primi daca investesc nu mai mult de 100 de dolari. Astfel ca aceste NFT-uri sunt echivalentul actiunilor din lumea reala.

In momentul acest proiect se afla in faza 2 de presale. Puteti cumpara tokeni HIDEAWAYS de la urmatorul link.

Calvaria

Acest proiect, Calvaria, este poate cel mai important Play2Earn crypto game din acest sfarsit de an. Misiunea celor de la Calvaria este sa creeze un joc care va aduce intr-un timp extrem de scurt foarte multi oameni in lumea crypto. Astfel ca ideea celor de la Calvaria a fost aceea de a crea un joc prin intermediul caruia oamenii sa adopte lumea crypto. Desi aflandu-se inca la faza de pre-sale, cei de la Calvaria s-au diferentiat fata de ceilalti fiind poate cel mai popular crypto game project din acest an. In faza prezenta de presale, cu 1 USDT puteti cumpara 30.77 de tokeni ai acestui proiect crypto.

Oryen Network

Oryen Network a fost creat ca un raspun la incapacitatea bancilor traditionale de a raspunde pozitiv inflatiei. Astfel ca, cei de la Oryen sunt, momentan, poate una dintre cele mai sigure optiuni de a-ti securiza fondurile intr-o platforma care in teorie poate face fata inflatiei. Astfel ca, prin cel mai mare APY anual de 90%, prin staking utilizatorii isi pot tine fondurile intr-un mediu sigur. In momentul de fata, token-ul oryen se afla in faza de presale la pretul de 0.175 dolari, iar pretul de lansare oficiala va fi de 0.35 dolari. Deci cine se grabeste sa cumpere acum va avea cel putin un profit de 100%.

Concluzie

In concluzie, luna Decembrie a adus intotdeauna, nu doar cresteri la criptomonedele deja lansate, dar si lansari de proiecte noi care s-au dovedit in timp extrem de profitabile. Astfel, cele 5 proiect de mai sus sunt, in momentul de fata, cele mai noi si cele mai in voga proiecte crypto de pe piata, iar investitia in acestea poate aduce un profit mare intr-un timp scurt.

Lasa un comentariu