Cand vine vorba despre jocuri crypto, cel putin in ultimul an, avem o paleta extrem de mare de unde putem alege. Am discutat pe blog despre multe dintre acestea, insa proiectul din acest articol este la cu totul si cu totul alt nivel. Pe scurt, Paradox Metaverse este un joc ce depaseste tot ce s-a creat inainte.

sursa: https://www.globenewswire.com

Ce este Paradox Metaverse?

Anul acesta, compania londoneza Paradox Studios au anuntat lansarea unui nou joc de tip open-world, play-to-earn, Paradox Metaverse, construit pe motorul UE5 (Unreal Engine 5). Jocul este, third-person, de tip shooting si battle. Pe langa acestea, jocul ofera o mare customizare a caracterelor din joc, astfel fiecare utilizator isi poate personaliza experienta din joc.

Pentru a va face o idee cu privire la joc, la cum arata acesta, mai jos gasiti un videoclip de prezentare al jocului publicat de catre cei de la Paradox Studios.

Paradox Coin

$PARA este token-ul nativ al acestui joc. Token-ul poate fi folosit in joc pentru a cumpara/vinde NFT-uri, dar de asemenea poate fi tranzactionat ca orice alta cryptomoneda. Tranzactiile foloisnd PARA vor fi taxate cu 0.2%, procent ce se va distribui tuturor utilizatorilor care detin PARA la staking. Astfel, cei de la Paradox spun ca utilizatorii vor primi in jur de 20% anual inapoi doar din staking.

In momentul de fata, PARA valoreaza 0.095 dolari. In total exista 1 miliard de astfel de monede distribuite conform schemei de mai jos.

sursa: https://paradox.tiiny.site

Cei de la Paradox Studio, pe langa jocul propriu-zis vor crea un ecosistem complet ce va fi alcatuit dintr-un DEX, dar si un Parachain Layer 1 Network. Totodata, cei de la Paradox vor sa creeze beneficii pentru utilizatorii care detin $PARA, astfel ca incepand cu anul viitor Paradox va organiza concerte si meciuri de box, unde accesul se va face folosind $PARA .

Concluzie

In concluzie, Paradox Metaverse nu este doar cel mai complex joc creat pana acum, dar si un ecosistem de entertainment, unde utilizatorii se vor bucura de concerte si meciuri de box. Astfel ca, Paradox Metaverse este de departe cel mai popular joc metaverse dintre cele existente pe piata.

Lasa un comentariu