Pentru a putea achizitiona/vinde cryptomonede, utilizatorii trebuie sa foloseasca un exchange. In prezent, pe piata exista extrem de multe exchange-uri dintre care putem alege, insa majoritatea ofera aceleasi facilitati. Astfel ca, in articolul de astazi vom vorbi despre un exchange putin mai special, mai diferit si anume despre Pionex.

Ce este Pionex?

Dupa cum am mentionat si in introducere, Pionex este un exchange mai special, ce are niste functii in plus fata de exchange-urile obisnuite. Insa, inainte sa ajungem la acea parte, voi prezenta pe scurt exchange-ul propriu-zis Pionex.

Interfata excahnge-ului este cea obisnuita, asemanatoare majoritatii exchange-urilor de pe piata. Astfel ca, folosind Pionex putem face trading de crypto extrem de usor.

sursa: pionex.com

In aceasta interfata putem vedea evolutia pretului perechii de cryptomonede pe care le-am ales. Pe langa partea de trading, Pionex pune la dispozitia utilizatorilor si facilitatea de Swap, unde putem cumpara cryptomonede extrem de rapid si usor folosind USDT.

sursa: pionex.com

In total, Pionex este compatibil cu 380 de cryptomonede, iar lista continua sa creasca. Desigur ca, utilizatorii au la dispozitie multiple metode de trading cu ar fi:

  • Spot Trading
  • Margin Trading
  • Spot-Limit Trading
  • Leveraged Trading

Trading Bots

Inovatia si noutatea pe care o aduce Pionex fata de celelalte exchange-uri clasice este faptul ca utilizatorii pot folosi niste boti de trading. Acesti boti sunt de fapt niste algoritmi care urmaresc evoluatia pietei si te ajuta sa iei cele mai bune decizii in ce priveste trading-ul.

In prezent exista 16 boti gratuiti pe care ii poti folosi imediat dupa ce ti-ai creat un cont. Fiecare dintre acesti boti este specializat avand functii clare. Astfel mai jos gasiti o lista cu cei mai populari dintre boti:

  • Grid Trading Bot – Acest bot va cumpara automat crypto cand pretul lor scade si le va vinde in castig;
  • Dual – Investment – Acest bot are misiunea de a creste cantitatea utilizatorului de BTC si ETH;
  • Leveraged Grid – Acest bot va creste profitul folosindu-se de leverage;
  • Margin Grid – Acest bot poate imprumuta fonduri prin Margin Trading, astfel iti va mari profitul;
  • Leveraged Reverse Grid – Acest bot utilizeaza Leverage Trading pentru a mari numarul de cryptomonede din wallet.

Aceasta lista reprezinta o mica parte din botii disponibili. Pionex pune la dispozitia utilizatorilor niste tutoriale despre fiecare bot in parte, astfel incat utilizatorii sa inteleaga perfect cum functioneza fiecare bot inainte de a-l folosi. Aceste tutoriale se gasesc la urmatorul link.

Conclzuie

In concluzie, Pionex este nu doar un exchange obisnuit, ci si unul special axat pe cresterea profitului utilizatorului. Astfel ca Pionex pune la dispozitia traderilor 16 boti ce pot fi folositi gratuit.

Lasa un comentariu