Dupa cum am spus in acest articol unde am explicat ce este cloud-mining-ul, aici pe site va urma o serie despre diferite solutii de acest gen. Astfel ca am ajuns la articolul numarul 3 despre software-uri de cloud-mining. (articolele precedente le gasiti aici respectiv aici).

In articolul de astazi vom vorbi despre nu doar una dintre cele mai populare solutii de cloud-mining, dar si printre cele mai vechi software-uri de acest gen, ByteBus.

Ce este BYTEBUS?

Fondat in 2018, cu peste 360 de mii de utilizatori activi, BYTEBUS este o platforma online de cloud mining. Adica, in schimbul unui abonament, BYTEBUS va mina cryptomonede pentru tine, pe scurt cumperi putere de calcul.

Ce are in plus BYTEBUS fata de alte cloud-miners?

In primul rand, BYTEBUS este regulat de catre FCA (Financial Conduct Authority) astfel ca esti 100% sigura ca banii castigati prin aceasta platforma sunt legali.

Totodata faptul ca sunt controlati de catre o autoritate financiara inseamna si ca protocoalele de securitate sunt la un nivel inalt. Astfel ca putem fii siguri ca banii sunt in siguranta pe BYTEBUS.

Tipuri de abonamente

Fiind vorba despre cloud-mining, utilizatorul semneaza un contract de minare ce poate varia in functie de suma contractuala si de timpul in care contractul este valabil.

In tabelul de mai jos gasiti cele mai populare contracte de cloud-mining disponibile pe BYTEBUS.

NameDaily PlanLTC HASHRATEFIL HASHRATEBTC HASHRATEDASH HASHRATEDOGE HASHRATEETC HASHRATE
MonedaBCHLTCFIL (FILECOIN)BTCDCHDOGEETC
Pret Contract10$100$480$1,600$3,800$6,000$9,800$
Durata Contract1 ZI3 ZILE10 ZILE22 ZILE38 ZILE50 ZILE68 ZILE
Profit1 $6$102$780$3,420$7,400$16,660$

In prezent, cei de la BYTEBUS OFERA 10$ la crearea unui cont nou. Acesti bani pot fi folositi pentru Daily Plan, iar cand se aduna 100$ ii puteti extrage din cont.

sursa: bytebus.com

In prezent, fermele de minat se afla in Myanmar si Kazakhstan. De mentionat este faptul ca cei de la ByteBus folosesc ca sursa de energie pentru alimentarea fermelor energia electrica provenita din hidrocentrale sau eoliene, astfel reducand amprenta negativa asupra mediului din cauza cantitatii mari de energie necesara. Mai jos gasiti un video care arata fermele de minat.

Centru de Minare

In concluzie, ByteBus este poate cea mai populara alegere cand vine vorba despre cloud-mining. Avand peste 300 de mii de utilizatori activi, siguranta ridicata, ByteBus este de departe una dintre cele mai bune alegeri in materie de cloud-mining.

Lasa un comentariu