Vedem ca ultima perioada, in special ultimele 2 saptamani, a existat o crestere in lumea crypto. Majoritatea criptomonedelor au crescut ca valoare. Astfel ca ne asteptam ca si in aceasta luna cresterile sa continue. Asadar, in lista de mai jos am analizat si concluzionat cele 5 criptomonede care au potential mare de crestere in Noiembrie 2022.

Chiliz

Chiliz este poate cea mai cunoscuta cryptomoneda folosita in industria sportului si a divertismentului. Chiliz opereaza platforma Socios unde fanii anumitor echipe sportive pot sustine aceste echipe cumparand fan tokens. Acesti fan tokens reprezinta actiuni pentru acea echipa. Pana in prezent, Chiliz se afla in parteneriat cu o multime de echipe de fotbal, dar nu numai.

Chiliz se afla intr-o crestere continua in ultimele 7 zile, in data de 30 Octombrie crescand in doar 2 ore de la 1.965 dolari la 2.28 dolari.

Mask

Mask este cryptomoneda celor de la Mask Network. Acest network permite utilizatorilor sa trimita mesaje criptate pe Facebook sau Twitter, astfel creand un bridge intre internetul conventional si cel descentralizat. Mask Network devine din ce in ce mai popular pentru utilizatori, iar lucrul acesta se vede si din cresterea de pret din ultima vreme. Astfel, in ultimele 7 zile, Mask a crescut cu 140%, de la 1.14 dolari la 2.40 cat este astazi.

VeChain

VeChain, tehnologie creata in 2015, este un fel de GPS pentru orice obiect. Astfel ca, folosind tehnologia VeChain putem sa stim in orice moment unde se afla anumite obiecte de interes. Pentru mai multe detalii despre acest proiect gasiti pe blog un articol.

Pretul VeChain a crescut de la 0.22 la 0.24 in ultimele cateva zile, astfel ca se preconizeaza ca aceasta crestere va continua si in aceasta luna.

BAT (Basic Attention Token)

BAsic Attention Token este o moneda ce se ocupa de advertising. Acest token este integrat in browser-ul Brave. Stimc a acest browser este recunosut pentru privacy-ul pe care il ofera, astfel ca utilizatorului ii sunt blocate orice fel de advertising. Insa, cel ce foloseste acest browser, poate sa accepte sa vada reclame, iar pentru fiecare reclama vazuta, utilizatorul va primi in wallet o cantitate de BAT. Astfel, in procesul de advertising, atat advertiser-ul, dar si utilizatorul sunt recompensati.

BAT se afla in zona verde in ultima saptamana avand o crestere constanta.

Tron

Tron, lansat in 2017, este un proiect creat pe blockchain-ul celor de la Ethereum. Acest proiect a fost creat in sprijinul creatorilor de continut pentru ca munca lor sa fie remunerata mai eficient. Astfel ca, Tron, au creat un ecosistem unde creatorii de continut sa fie rasplatiti direct de catre utilizatori, fara a mai avea nevoie de intermediar precum Facebook sau Youtube.

Tron se afla intr-o continua crestere in ultima saptamana, iar popularitatea acestora crescand ne face sa credem ca crestere in valoare va continua si in urmatoarea perioada.

Concluzie

In concluzie, aceste cryptomonede sunt printre cele mai populare de pe piata cel putin in aceasta perioada de timp, astfel ca avem toate motivele sa credem ca valoarea acestora va creste in perioada imediat urmatoare.

Lasa un comentariu