Dupa cum am mentionat si in articolul despre cloud-mining (il gasiti aici), pe blog va urma o serie de articole despre diferite solutii de cloud-mining. Primul articol din aceasta serie a fost despre VictoryMiners.

In acest articol nu vom discuta doar despre o solutie de cloud-mining, ci despre un All-in-One Crypto Platform si anume StormGain.

Ce este StormGain?

StormGain, dupa cum am mentionat si in titlu, este un All-in-One Crypto Platoform, adica inglobeaza in acelasi ecosistem toate functionalitatile necesare unui pasionat crypto. Vom mentiona si descrie pe scurt facilitatile acestei platforme urmand sa vorbim la final asupra partii de crypto cloud-minig.

Exchange:

StormGain pune la dispozitia utilizatorilor un crypto-exchange. Acest exchange seamana destul de mult cu majoriattea exchange-urilor de pe piata oferind extrem de multe facilitati pentru trading. Punctul forte al acestui exchange, in comparatie cu multe altele de pe piata, este ca comisionul de trading este zero. Astfel ca vei primi exact atatea cryptomonede cat ai cumparat. Interfata exchange-ului este cea din imaginea de mai jos.

Crypto Wallet:

Acest Online Wallet este poate cea mai folosita aplicatie din ecosistemul StormGain, avand extrem de multe atuuri. Cele mai importante dintre acestea sunt urmatoarele:

  • Top-level Security: Cei de la StormGain sustin ca wallet-ul lor este printre cele mai sigure de pe piata;
  • Gratis: Pentru a folosi wallet-ul nu se percepe nici o taxa;
  • O gama larga de cryptomonede acceptate;
  • Wallet-ul este integrat in aplicatia de trading astfel nu sunt necesare mai multe aplicatii
  • Posibilitatea de a adauga fonduri direct cu cardul de debit sau prin transfer SEPA
sursa: stormgain.com/wallet

Crypto Cloud Mining

Poate cel mai interesant tool al acestui ecosistem este partea de crypto cloud-minig. De ce este acest tool special? Raspunsul este extrem de simplu. StormGain iti ofera posibilitatea de a mina cryptomonede fara a plati vreun abonament. Cryptomoneda pe care StormGain o va mina este BTC.

Cum minezi BTC?

Procesul de mianre este extrem de simplu. In primul rand trebuie sa iti faci cont pe platforma, astfel vei avea acces la wallet-ul crypto. Apoi, selectand faptul ca vrei sa minezi, tot ce trebuie sa faci este sa te loghezi pe site o data la 4 ore pentru ca procesul de minare sa nu se intrerupa. Dupa fiecare 4 ore procesul de minare se opreste, fiind necesara logarea pentru a-l reactiva.

Cati BTC vei mina intr-o zi?

Dupa cum am mai spus, moneda minata este BTC. Aceasta se va mina cu o rata de maximum 6000 de satoshis pe zi, iar cu cat minezi mai mult cu atat cantitatea maxima va creste.

Aceste monede minate vor putea fi folosite pentru trading folosind exchange-ul Stormgain.

sursa: stormgain.com

Desi procesul de minare seamana cu modelul monedei Pi, cei de la StormGain se bucura de o popularitate si incredere mult mai mari datorita faptului ca moneda minata este BTC.

Concluzie

In concluzie, StormGain este un All-in-One Crypto Platform ce poate fi folosita atat de entuziastii cat si de incepatori. Vedem ca pe langa partea de exchange si wallet, StormGain a construit si o retea de cloud-mining, unde utilizatorii pot mina Bitcoin fara a consuma putere de calcul si fara a plati vreun abonament.

Lasa un comentariu