In articolul precedent am vorbit despre cloud-minig (articolul il gasiti aici ) unde am mentionat ca vom avea o mica serie despre cele mai bune site-uri de cloud-mining. Astazi vom vorbi despre o astfel de solutie, despre un site extrem de popular printre pasionatii de cloud-mining si anume Victory Miners.

sursa: victoryminers.org

Ce este Victory Miners?

Victory Miners este un site specializat de cloud-mining extrem de intuitiv de folosit fiind perfect pentru incepatori care nu au nevoie de extrem de multe detalii, ci doar de o platforma care sa mineze pentru acestia.

Cu ce ies in evidenta cei de la Victory Miners?

Desi toate platformele de cloud-mining fac in esenta lucruri asemanatoare, Victory Miners reuseste sa se evidentieze prin doua modalitati:

  • Usurinta cu care putem folosi platforma;
  • Perioadele contractuale scurte sau lungi ce permit profituri mari intr-un timp ales de catre utilizator.

Planuri contractuale

Fiind o platforma de cloud-mining, acest lucru inseamna ca utilizatorul plateste un abonament, iar platforma mineaza crypto pentru acestia. In tabelul de mai jos puteti observa principalele planuri dontractuale oferite de VictoryMiners.

NumeNoviceLTC217LTC516LTC618ETC317ETC525BTC216
Pret100$1,000$2,000$5,000$8,000$15,000$50,000$
Timp
contractual
1 Zi3 Zile5 Zile7 Zile10 Zile20 Zile40 Zile
Profit1.8$57$200$735$1,840$7,500$58,000 $

Dupa cum vedem in tabelul de mai sus, programele contractuale sunt extrem de versatile in ceea ce priveste pretul, dar si perioada contractuala.

Care sunt avantajele Victory Miners?

  • Contractele sunt flexibile acoperand o plaja larga;
  • Echipamentele de minat utilizate de VictoryMiners sunt performante si up-to-date;
  • Retrageri instante pe card sau wallet;
  • Customer support 24/7;
  • Minarea incepe imediat dupa efectuarea platii;
  • Mare parte din electricitatea folosita provine din surse regenerabile;

Momentan, cei de la VictoryMiners suporta minare a 3 cryptomonede: BTC, ETH, LTC.

Concluzie

In concluzie, Victory Miners este o solutie de cloud-mining potrivita pentru incepatori. Desi nu suporta decat 3 cryptomonede pentru mining, poate fi o solutie pentru cei ce vor perioade contractuale scurte, incepand cu 1 zi.

Customer support-ul acestora 24/7 confera o un suport bine-venit in special pentru cei incepatori daca intampina probleme.

Victory Miners este o solutie populara de crypto-mining, insa cu siguranta nu este singura, astfel ca pe blog vor urma si alte articole despre alte platforme de crypto-mining.

Lasa un comentariu