In topul lunii curente (il gasiti aici) am mentionat de un proiect care se afla intr-o continua creste in ultima luna. Este vorba despre Neblio care cunoaste o crestere de aproape 100% in ultimele 30 de zile. In acest articol vom discuta mai pe larg despre Neblio si care este motivul acestei cresteri din ultima perioada.

sursa: nebl.io

Ce este Neblio?

Neblio este un proeict blockchain construit in mare parte pentru companii si business-uri care vor sa integreze intr-un mod simplu tehnologia blockchain. Aceasta tehnologie este perfecta pentru companiile ce isi doresc sa implementeze tehnologia blockchain in business-ul lor, insa nu vor sa se complice cu lucruri grele si complexe. Totodata, Neblio este printre cele mai rapide blockchain-uri de pe piata, facand-ul una dintre cele mai bune solutii pentru companiile cu volum mare de date.

Marele avantaj al acestei tehnologii este usurinta de integrare. Astfel ca API-ul celor de la Neblio este disponibil in 8 limbaje de programare fiind extrem de usor de integrat in orice aplicatie. Cele 8 limbaje disponibile sunt: Java, PHP, Javascript, Ruby, Go, Python, C#, Objective-C.

Neblio Token Protocol -1 (NTP1) este protocolul nativ al celor de la Neblio care permite utilizatorilor/companiilor sa digitalizeze orice lucru de la obiecte fizice sau digitale, la actiuni imobiliare sau obiecte din diferite jocuri. Procesul de digitalizare a obiectelor este extrem de simplu. Utilizatorul trebuie doar sa descarce wallet-ul celor de la Neblio si sa isi creeze propriul token. Pentru a crea token-ul sunt necesare urmatoarele informatii:

  • Nume;
  • Simbol;
  • Cantitate;
  • Metadata.

Astfel ca in cateva click-uri orice utilizator isi poate crea propriul token.

Wallet-ul celor de la Neblio (in varianta Windows, Mac Os sau Linux) poate fi descarcat de la urmatoarea adresa.

Care sunt avantajele Neblio?

Neblio se distinge fata de celelalte blockchain-uri asemanatoare prin urmatoarele features:

  • Securitate: Protocolul PoS asigura securitatea tehnologiei blockchain;
  • Descentralizare: fiind o tehnologie cu totul descentralizata, nu exista nici o companie terta care sa aiba acces la datele utilizatorilor;
  • Scalabilitate: Neblio este organizat pe noduri distribuite peste tot in lume ceea ce il face extrem de scalabil;
  • Staking Algoritm: Fiecare utilizator poate avea la staking atat tokenul Neblio, dar si orice alt token cosntruit pe protocolul NTP1;
  • Metadata Encryption: Toate tranzactiile sunt encriptate astfel incat doar cel ce trimite si cel ce primeste vor avea acces la detaliile tranzactiei;

Neblio Token:

Tokenul nativ al celor de la Neblio se numeste NEBl. Tokenul este extrem de popular printre entuziastii de crypto avand in vedere cresterea semnificativa din ultima luna, de aproape 100%.

Mai jos aveti un grafic cu pretul pe ultima luna:

sursa: coinmarketcap.com

In momentul de fata, Nebl se mentine in jurul valorii de 3 dolari. Tokenul poate fi achizitionat de pe Binance, gate.io, Bitget, CoinDCX etc.

Concluzie

In concluzie, Neblio este o tehnologie blockchain extrem de utila pentru companii, dar nu numai. Neblio este extrem de usor de implementat in orice aplicatie datorita API-ului disponibil in 8 limbaje de programare. Totodata, folosind Neblio putem digitaliza sub forma de token orice obiect din lumea reala sau digitala, iar procesul de creare a unui astfel de token este extrem de simplu si intuitiv, fiind perfect destinat pentru incepatori.

Lasa un comentariu