Daca finalul lunii trecute a insemnat integrarea celor de la Elrond in aplicatia Revolut, finalul acestui an va insemna integrarea network-ului Elrond in Opera Crypto Browser.

Opera este probabil cel mai popular browser existent pe piata. Creat de mai bine de 25 de ani, Opera continua sa evolueze si sa se adapteze noilor cerinte ale tehnologiei.

Ce este Opera Crypto Browser?

Pentru cei ce nu stiu, cei de la Opera au creat un browser special pentru entuziastii de cryptomonede si WEB3.0.

Ce are in plus acest browser?

In esenta, Opera Crypto Browser este construit cu o mai mare securitate si are integrat un wallet crypto. Acest wallet permite utilizatorilor pe langa sa trimita si sa primeasca cryptomonede, dar acestia pot inclusiv sa faca swap sau sa cumpere monede. Acest browser este disponibil atat pe desktop, dar si pe Android sau IOS.

Inca din 2008, de la lansare, Opera Crypto Browser doreste sa devine un browser multi-chain, integrand pe rand cat mai multe blockchain-uri posibile. Pana in momentul de fata, Opera Crypto Browser are integrat:

  • Ethereum
  • Bitcoin
  • BNB Chain
  • Polygon

Pe langa acestea, Opera are parteneriate cu PancakeSwap, 1Inch, NEAR, Solana si multe alte proiecte crypto.

sursa: blogs.opera.com

Opera integreaza Elrond

Una dintre cele ami recente stiri din lumea crypto ii are ca protagonisti atat pe Opera, cat si pe Elrond. Anuntul a fost lansat de ambele parti, iar incepand cu finalul acestui an, cryptomoneda celor de la Elrond poate fi stocata in wallet-ul integrat Opera Crypto Browser.

Pe langa aceasta integrare, utilizatorii Opera vor avea acces mai usor la toate platformele celor de la Elrond Network cum ar fi: Maiar Exchange, dar si la o multitudine de jocuri P2P: Cantina Royale, Knights of Cathena, Age of Zalmoxis etc.

Ce inseamna aceasta integrare pentru Elrond?

Acest pas facut de Elrond impreuna cu cei de la Opera este unul major pentru compania romaneasca. Astfel ca Elrond devine disponibil pentru cei aproximativ 300 de milioane de utilizatori de Opera.

Mai jos sunt declaratiile celor doi CEO:

We’re excited to be tapping into Opera’s vast userbase to offer them cheaper, faster transactions as well as access to Elrond’s burgeoning dApp ecosystem.” said Beniamin Mincu, Elrond Network CEO

“The seamless integration of Elrond further expands the wide array of crypto-centric services available to Opera Crypto Browser users. Such interoperability is becoming increasingly important for any project aiming to embrace Web3, and we are excited to have another blockchain partner join us on our mission to accelerate the evolution of the internet.” said Susie Batt, Crypto Ecosystem Lead at Opera

Avantajele utilizatorilor de Opera Crypto Browser?

Pentru utilizatorii de Opera Crypto Browser care sunt interesati si de Elrond, aceasta integrare le aduce numai beneficii.

Cel mai important avantaj este ca nu mai este necesar sa aiba un wallet third-party pentru a stoca monedele Elrond. Din momentul in care integrarea se va realiza complet, utilizatorii vor pot transfera si cumpara EGLD direct din wallet-ul browser-ului.

Concluzie

In concluzie, aceasta migrare nu poate sa insemne decat o extindere a ecosistemului Elrond in intreaga lume. Daca integrarea Elrond in aplicatia Revolut a insemnat o deschidere pentru 20 de milioane de utilizatori, cei de la Elrond au facut pasul cel mare facand disponibil ecosistemul Elrond celor peste 300 de milioane de utilizatori Opera.

Lasa un comentariu