Vedem ca in ultimii ani poate cele mai mari cresteri au avut loc in perioada toamna-iarna. Sfarsitul de an mai intotdeauna a adus cresteri in crypto, lansari noi, etc. De aceea este bine sa ne facem stocul de crypto inainte de aceste explozii de preturi. Mai jos gasiti o lista cu monedele cu potential crescut de crestere in urmatoarea perioada.

Theta Token

Theta este un proeict blockchain care se axeaza pe streaming-ul video. Lansat in 2017, Theta este unul dintre cele mai populare proiecte crypto fiindca se ocupa de un domeniu care a acaparat internetul, anume Streaming-ul.

Streaming-ul video este peste tot, de la Youtube si Twitch la Netflix si Facebook. Popularitatea acestui proiect creste de la o zi la alta in special datorita apropierii lansarii oficiale a mainnet-ului 4.0 . Data de lansare a mainnet-ului este 1 Decembrie 2022. Iar aceasta lansare va insemna cu siguranta o crestere masiva a pretului.

Biswap (BSW)

Biswap este un exchange descentralizat care permite utilizatorilor sa faca swap de monede construite pe blockchain-ul celor de la Binance (BNB). De ce a devenit popular acest exchange? La aceasta intrebare sunt mai multe raspunsuri. Mai jos aveti o lista cu avantajele Biswap.

  • Exchange descentralizat;
  • NFT marketplace;
  • Trading competition;
  • Cele mai mai mici taxe de trading dintre exchange-urile DeFI;
  • NFT game;
  • Peste 1000 de cryptomonede disponibile pentru trading;

Ethernity

Ethernity este un proiect crypto construit pe platforma celor de la Ethereum. Ethernity Chain este un marketplace digital construit in jurul ideii de NFT. Pe scurt, folosind Ethernity vei putea cumpara si vinde NFT-uri. Toekn-ul acestora, ERN, a crescut extrem de mult in valoare datorita Ethernity care este unul dintre cele mai aratoase si bine construite NFT marketplace.

Daca acum 3 zile ERN valora aproximativ 1.5 dolari, la momentul publicarii acestui articol valoreaza 3.9 dolari. O crestere cu peste 100% in doar 3 zile.

Neblio

Neblio, lansat in 2017, este un proeict blockchain care ajuta dezvoltatorii sa creeze aplicatii descentralizate. Construit in jurul ideii ca toti trebuie sa aiba posibilitatea de a crea proiecte crypto, idiferent de cat de avansat sau incepator este, Neblio a creat solutii pentru dezoltare chiar si pentru incepatori.

Acest lucru este apreciat de comunitatea crypto, iar asta se reflecta in cresterea de pret din ultima perioada, avand o crestere de 220% in ultimele 3 zile, iar aceasta crestere nu da semne sa se opreasca.

Kava

Kava este un proiect blockchain care uneste doua dintre cele mai populare tehnologii: Ethereum si Cosmos. Pe scurt, Kava combina viteza Ethereum si a puterii sale de development cu interoperabilitatea data de Cosmos. Pe langa acestea, Kava este recunoscuta si pentru recompensele uriase pentru staking si liquidity pools.

Kava valoreaza momentan 1.52 dolari fiind una dintre cele mai populare cryptomonede la ora actuala.

Concluzie

Aceste cryptomonede sunt printre cele mai populare in aceasta perioada a anului avand un potential foarte mare de crestere. Desi unele proiecte sunt mai recente, altele mai vechi, toate au ceva in comun. Si anume seriozitatea cu care au fost concepute si implementate. Pana la urma, peoiectele serioase care aduc beneficii lumii reale sunt cele care cresc in valoare si care raman valoroase in timp.