X-Day este numele dat de Elrond primei conferinte cu si despre Elrond. Aceasta conferinta va avea loc anual, anul acesta fiind prima editie.

Detalii despre X-DAY

Avand in vedere succesul international al Elrond Network era necesar existenta unei astfel de conferinte. Aceste intalniri vor avea ca scop pe langa popularizarea ecosistemului Elrond si prezentarea de noi tehnologii care vor duce la crearea WEB3.0.

sursa: xday.com

Pe langa cei de la Elrond, conferinta va aduce si alti oameni/proiecte de viitor care sa ajute la construirea unui internet descentralizat.

Unde si cand va avea loc evenimentul?

Conferinta se va desfasura intre 3 si 5 Noiembrie 2022. Locatia este in Paris, mai exact in Palais Brongniart. Aceasta cladire cu o capacitate de peste 600 de persoane este cladirea istorica a stock-market-ului din Franta.

Cum putem participa la conferinta?

Cei de la Elrond pun la dispozitie 1650 de bilete cu care puteti participa in persoana la conferinta din Franta.

Pe langa acestea, cei de la Elrond pun la dispozitie un numar nelimitat de bilete online, caci evenimentul va fi transmis in totalitate prin live stream.

Programul pe zile

Ziua 1:

Prima zi este dedicata unei istorii Elrond. Adica se va vorbi despre ce este Elrond si tot parcursul sau pana in prezent.

Ziua 2:

A doua zi este dedicata inovatiei pe care o aduce tehnologia blockchain. In aceasta zi vor fi invitati multi lideri de companii care, cu ajutorul blockchain-ului, schimba lumea pe care o stim astazi.

Ziua 3:

Aceasta ultima zi este dedicata partenerilor Elrond si proiectelor construite pe blockchain-ul Elrond. Fiecare partener isi va prezenta planul de viitor si modul in care, impreuna cu Elrond, vor aduce mai aproape WEB3.0

Bilete

Pentru participarea in persoana la eveniment exista 3 categorii de bilete:

  • General
  • Premium
  • VIP

Momentan biletele sunt de vanzare in stagiul early-bird care dureaza pana in 5 Octombrie. Late-Bird-ul va dura din 6 Octombrie pana in 26 Octombrie.

Biletele pot fi achizitionate de pe site-ul dedicat X-Day.

Biletele achizitionate in early-bird dispun de o reducere dupa cum se vede in imaginea de mai jos.

sursa: xday.com

Pentru participarea online inca nu s-au pus la dispozitie bilete. Cei de la Elrond au anunta ca acestea vor fi puse la dispozitia viitorilor participanti cu 2 saptamani inainte de eveniment.

Concluzie

In concluzie, X-DAY este prima dintr-o serie anuala de conferinte Elrond. Aceste conferinte au ca scop atat popularizarea network-ului Elrond, dar si a multor alte proiecte/companii care impreuna ajuta la crearea WEB3.0

Lasa un comentariu