Creat in 2014, CoinsPaid este de departe cel mai important si complex ecosistem de efectuare a platilor cu cryptomonede, dar nu numai. Pe langa posibilitatea de a efectua plati, CoinsPaid pune la dispozitia utilizatorilor mai multe produse. Acestea, impreuna, creeaza un ecosistem complet.

Ce este CoinsPaid?

CoinsPaid este un proiect crypto care contine in mare parte tot ceea ce ai nevoie in materia de crypto. Mai jos gasiti o lista cu toate produsele oferite de CoinsPaid si o scurta descriere despre fiecare.

Payment Gateway

Acest produs, poate cel mai important dintre toate, permite utilizatorilor sa faca plati cu cryptomonede. Pe scurt, utilizatorii pot plati folosind direct cryptomonede. Desi sunt inca la inceput, exista peste 1000 de comercianti care au incredere in solutia celor de la CoinsPaid. Mai jos gasiti o lista cu principalele avantaje ale acestei tehnologii.

 • Peste 30 de cryptomonede acceptate;
 • Peste 40 de monede FIAT acceptate;
 • Conversia CRYPTO-FIAT se petrece instant;
 • Tranzactii instant in BTC, ETH, BCH
 • Taxe de sub 1%;
 • Discount-uri masive pentru detinatorii de CPD (token-ul nativ al celor de la CoinsPaid);
 • Securitate crescuta impotriva furturilor sau a platilor suspecte.
sursa: coinspaid.com

Acest Payment gateway este de departe cea mai populara metoda de plati cu crypto.

White label

Acest produs se adreseaza in special companiilor care vor sa isi creeze o metoda de plata cu crypto. Pe scurt, CoinsPaid va crea o modalitate de plata cu crypto pentru orice firma. Acest lucru se va intampla in mai putin de o luna, sustin cei de la CoinsPaid.

Pe langa acest lucru, cei de la CoinsPaid ofera atat suport tehnic 24/7, dar si suport legal firmelor la inceput de drum.

CoinsPaid Crypto Wallet & Exchange

Wallet-ul celor de la CoinsPaid este unul dintre cele mai intuitive si usor de folosit wallet-uri. Este disponibila ca aplicatie de mobil pentru Android si IOS.

 • Peste 40 de monede FIAT acceptate;
 • Tranzactii instante si gratuite a peste 30 de cryptomonede;
 • Built-in Exchange.
 • Posibilitatea de a cumpara crypto cu cardul de debit.

Exchange-ul si wallet-ul sunt integrate in aceeasi aplicatie de smartphone. Totodata, exchange-ul poate fi folosit si direct din site-ul celor de la CoinsPaid.

CPD Token

$CPD este token-ul utilitar nativ al proiectului (pentru diferentele intre anumite tipuri de tokeni gasiti detalii in urmatorul articol de pe blog.). Cu un total de 800 de milioane de tokeni, aceasta moneda are o multime de proprietati:

 • Detinatorii de CPD vor avea reduceri de peste 50% pentru orice fel de operatiune din interiorul ecosistemului;
 • Utilizatorii pot avea tokeni la staking;

In prezent, pretul CPD este de 0.0289$ avand un volum de peste 70,000$ zilnic. Token-ul poate fi cumparat de pe SushiSwap, UniSwap, PancakeSwap sau MDEX.

Odata cu punerea in circulatie a tuturor tokeni-lor vor avea loc lunar evenimente de „ardere” astfel pretul CPD sa creasca in viitor.

Concluzie

In concluzie, CoinsPaid este un proiect inovator pentru procesarea platilor folosind crypto. Totodata, poate fi folosit si de alte companii care doresc procesarea platilor cu crypto.

Avantajele acestui payment gateway este constul redus de tranzactionare, dar si popularitatea acestuia avand disponibili peste 1000 de comercianti care accepta CoinsPaid ca solutie de plata.

CoinsPaid este cu siguranta un proiect de viitor, fiindca este cea mai de succes companie care ne permite sa facem cumparaturi folosind cryptomonede.

Lasa un comentariu