Acum cateva luni am povestit despre un proiect crypto foarte popular in intreaga lume. Anume despre SweatCoin. Articolul il puteti gasi aici. Ideea inovatoare a acestui proiect este ca iti ofera posibilitatea sa castigi criptomonede facand miscare. Astfel pentru fiecare 1000 de pasi, primesti un SweatCoin.

Desi acum cateva luni inca nu era lansat complet, inca nu exista o cryptomoneda, asteptarea a luat sfarsit. Fiindca pe data de 13 Septembrie 2022, Sweat au lansat doua lucruri importante.

  1. Cryptomoneda SweatCoin
  2. Wallet-ul Sweat.

Inainte de a intra in detalii trebuie mentionat ca pe data de 11 Septembrie a avut loc o vanzare de tokeni unde Sweat a creat un nou record. Acestia au vandut tokeni in valoare de 1 milion de dolari in numai 15 minute.

sursa: sweateconomy.com

Ce aduce nou acest update?

Desi de departe cea mai populara aplicatie de crypto-fitness din lume, pana la aceasta lansare nu exista o cryptomoneda. Utilizatorul primea ca recompensa pentru pasii facuti un token fara valoare financiara.

Insa ieri s-a lansat dupa multe luni de asteptatre, cryptomoneda. Aceasta lansare a venit si cu o aplicatie noua contine:

  • Un wallet
  • Un exchange
  • Posibilitatea de transfer a cryptomonedelor intre alti utilizatori
  • Un wallet de NFT-uri.
  • Marketplace de NFT-uri

In momentul de fata sunt disponibile doar functia de transfer, de wallet pentru token si NFT-uri, Insa cei de la Sweat ne asigura ca si celelalte functionalitati vor fi disbonibile cat de repede se poate.

Functionalitatile noii aplicatii

Staking

Cei de la Sweat pun la dispozitia utilizatorilor mai multe metode interesante de staking si anume:

  • 12% castig pentru staking 1 an;
  • 6% castig pentru staking 6 luni;
  • 3% castig pentru staking 3 luni.

Ca sa incurajeze staking-ul, cei de la Sweat creeaza regulat o multime de concursuri de tragere la sorti. Pentru a intra in aceste trageri la sorti, trebuie sa ai la staking un anumit numar de cryptomonede. Momentan premiile sunt laptop-uri, vouchere cadou, bilete la meciurile de fotbal din Cupa Mondiala sau chiar o cina virtuala sau nu cu unul dintre fondatorii Sweat. Aceste trageri la sorti vor fi reinoite regulat.

Trebuie mentionat ca nu vei putea folosi toti tokeni castigati din prima. Astfel ca sa spunem ca detii in vechea aplicatie 1000 de tokeni. Acestia vor migra regulat catre noua aplicatie in timp de 1 an de zile. Pentru 1000 de tokeni, vei primi circa 83 de tokeni lunar in noua aplicatie.

Acest lucru este pentru a preveni vanzarea rapida a tokenilor si de a incuraja staking-ul.

Viitorul SweatCoin

Cel mai important lucru cu privire la viitor este modificarea numarului de pasi echivalenti cu un token. Daca in momentul de fata, pentru fiecare 1000 de pasi primesti un token, in viitor numarul de pasi va creste semnificativ conform imaginii de mai jos.

sursa: sweateconomy

Din imagine vedem ca in 2028 numarul de pasi pentru care veti primi un token creste de aproape 20 de ori.

Tot ca proiecte de viitor, cei de la Sweat asigura utilizatorii ca pana la incepului anului viitor vor avea acces la platforma de exchage din aplicatie de unde pot cumpara/vinde tokeni. In momentul de fata, 1 SweatCoin valoreaza aproximativ 0.07 dolari.

Desi pentru cine vrea sa vanda, SweatCoin este lansat deja pe urmatoarele exchange-uri: KuCoin, Gate.io, FTX, BItfinex,MEXC, UniSwap.

Concluzie

In concluzie, acest update era asteptat de catre toata lumea, iar lansarea s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Fiind cea mai populara aplicatie de fitness din lume (cele mai multe descarcari in acest an), cu siguranta ca Sweat este un proiect de viitor prin care utilizatorii pot castiga bani reali facand miscare.

Lasa un comentariu