Venim si luna aceasta cu o lista cu cele mai bune cryptomonede de investit. Acestea sunt fie cryptomonede noi aparute care au sanse mare de crestere, fie cryptomonede care au o crestere semnificativa in popularitate in aceasta perioada. Asadar, cryptomonedele cu cel mai mare potenrial de crestere a acestei luni sunt urmatoarele:

Tomadoge (TAMA).

Tomadoge este o cryptomoneda construita in jurul unu joc de tipul P2E. Desi lansata pe 25 iulie 2022, aflandu-se inca in faza de early-bird presale, Tamadoge au vandut tokeni de aproape 10 milioane de dolari. Momentan, 44.44 TAMA valoreaza 1 dolar, urmand ca pretul TAMA sa creasca in fiecare faza de presale. In urmatoare faza de presale, 1 dolar va fi echivalentul a 40 TAMA. Pentru a cumpara TAMA este nevoie de un wallet MetaMask sau Wallet Connect.

Battle Infinity – P2E Ecosystem

TBattle Infinity (IBAT) este un token recent lansat care are in spate un ecosistem de multiple jocuri P2E care simuleaza diferite sporturi (fotbal, hochei, baschet etc). In esenta, IBAT este un metaverse unde utilizatorul poate juca unul dintre sporturile lui preferate avand o paleta larga de unde alege. IBAT este tokenul nativ si moneda de tranzactie a acosistemului, a premiilor etc. Battlei Infinity pune la dispozitia utilizatorilor si un exhcange, unde va veti putea converti premiile intr-o multitudine de tokeni. Momentan, IBAT valoreaza 0.005 dolari.

sursa: battleinfinity.io

Flow

Flow este un nou tip de blockchain care are ca scop usurarea muncii dezvoltatorilor de aplicatii, punand la dispozitia acestora o interfata web3. Avand in vedere multitudinea de proiecte si aplicatii construite, anumite blockchain-uri devin lente si foarte costisitoate. Astfel ca Flow vine in ajutor cu o tehnologie extrem de rapida si cu costuri mici. Momentam, FLOW valoreaza aproximativ 2 dolari si se poate achizitiona de pe majoritatea exchange-urilor.

DeFi Coin (DEFC)

DeFi Coin este un proiect care sustine intreaga comunitate de aplicatii DeFi. Principala aplicatie construita de DeFi Coin este DeFi Swap, un exchange de cryptomonede, unde utilizatorii pot isi pot converti extrem de usor cryptomonedele. Acest exchange este unul descentralizat. Pe langa exchange, DeFi Coins pune la dispozitia utilizatorilor si o platforma de staking.

Noutatea pe care o aduce DeFi Coins este ca te poti bucura de toate aceste facilitati fara a fi nevoie sa-ti deschizi un cont, fara nici un fel de verificare cum ar fi KYC sau poze la anumite documente.

In momnetul de fata, DEFC valoreaza 0.072 dolari si poate fi achizitionat de pe PancakeSwap.

sursa: deficoins.io

Crypto Snack

Crypto Snack este una dintre cele mai populare si nou-aparute proiecte crypto din acest an. Crypto Snack este un proiect crypto construit pe blockchain-ul celor de la Binance (BSC) care are ca tinta popularizarea cryptomonedelor, dar si crearea unei aplicatii prin care utilizatorul va putea face cumparaturi folosind crypto.

Pana cand aplicatia va fi gata, cei de la Crypto Snack si-au listat token-ul in aplicatia CoinsPaid, aplicatie care permite utilizatorilor sa efectueze plati folosind cryptomonede. In prezent, Crypto Snack valoreaza 0.007 dolari si este de departe cea mai populara cryptomoneda din ultima saptamana. Va urma pe blog un articol mai in detaliu despre acest proiect revolutionar.

Concluzie

In concluzie, acestea sunt printre cele mai populare si de viitor cryptomonede ale acestei perioade. In lista apar atat proiecte de crypto-gaming, dar si exchange-uri DeFi sau solutii de plata cu cryptomonede. Aceste proiecte sunt extrem de recent aparute, deci aveti posibilitatea de a le achizitiona inca la un pret extrem de mic.

Un comentariu

  1. Pingback: Crypto Snack – Plati, Casino si Gambling - Ghidul Crypto

Lasa un comentariu