Deja vedem din titlu ca avem de a face cu un proiect care se afla intr-o oarecare relatie cu Elrond, compania romaneasca de crypto. Acest nou proiect incearca sa aduca pe piata crypto ceva nou, inedit. Ideea acestora este salvarea arborilor cu ajutorul cryptomonedelor.

Cum putem salva natura folosind blockchain-ul?

Elrond Trees este un proiect NFT care are ca scop reimpadurirea planetei. Cum mai exact se impadureste natura? Proiectul Elrond Trees este contruit in jurul a doua parteneriate: unul cu Elrond si unul cu OneTreePlanted. O sa luam pe rand cele doua parteneriate si vom vedea cum ele pot merge mana in mana.

Elrond Trees – NFT Project

Acest proiect in esent este un P2E game, joc construit in jurul idei de copaci sau de ferma. Acest joc se foloseste de NFT pe care utilizatorii le pot cumpara sau vindea. Despre ce este jocul? In esenta jocul este despre a-ti crea o ferma de copaci si de a o extinde cat mai mult.

NFT-urile reprezinta diferite tipuri de arbori, unii mai rari decat altii. Cei mai basic arbori valoreaza 0.1 eGLD.

sursa: elrondtrees.com

Fiecare arbore produce oxigen, exact ca in viata reala. Diferenta este ca in joc oxigenulneste sub forma de tokeni $OXY. Cu cat utilizatorul detine arbori mai rari cu atat cantitatea de oxigen va creste, deci vei avea mai multi tokeni.

Pe site-ul oficial va puteti conecta cu wallet-ul Maiar si sa incepeti sa va creati noua ferma de copaci. Tot pe site se gaseste si marketplace-ul de unde puteti cumpara arbori sub forma de NFT-uri.

Reimpadurirea planetei.

Acest scop nobil si necesar al reimpaduririi planetei se materializeaza prin parteneriatul celor de la Elrond Trees cu ONG extrem de cunoscut OneTreePlanted.

25% din orice tranzactie din ecosistemul Elrond Trees va merge catre OneTreePlanted.

Fondurile prin care se vor planta copaci vin din partea fiecarui utilizator care tranzactioneaza in interiorul ecosistemului, de exemplu sa cumpere un NFT. Cei de la OneTreePlanted sunt vechi in domeniu avand parteneriate la randul lor cu peste 266 de companii/ONG-uri din peste 43 de tari. De la infiintare, adica din 2014 si pana in prezent, OneTreePlanted au reusit sa planteze peste 40 de milioane de arbori. Acestia activeaza in Asia, Africa, Europa, America Latina, reusind sa planteze copaci oriunde este nevoie, inclusiv in Romania.

Concluzie

Planurile de viitor ale acestui proiect sun promitatoare avand ca task-uri pentru acest final de an si anul urmator crearea unei aplicatii de mobil si reimpadurirea Europei.

In concluzie, ELrond Trees este un proiect crypto NFT care are ca scop plantarea cat mai multor arbori. Acest lucru se realizeaza prin transferul a 25% din orice tranzactie efectuata catre OneTreePlanted, unul dintre cele mai mari ONG care se ocupa cu reimpadurirea.

Lasa un comentariu