Daca ne uitam in anii trecuti, aceasta perioada din an vine deseori cu cresteri masive in ce privesc criptomonedele. Si in acest an se preconizeaza astfel de cresteri, iar in lista de mai jos gasiti criptomonedele cu cel mai mare potential.

Top Criptomonede August 2022

1. ApeCoin

Daca ar fi sa urmarim trendul din prima jumatate a anului atunci ApeCoin este una dintre cele mai populare criptomonede. ApeCoin este legata de faimoasa colectie de NFT-uri BoredApes Yacht Club, colectie care a popularizat cel mai mult NFT-urile datorita pretului de vanzare incredibil de mare pe care aceste NFT-uri il au, unele dintre ele depasind cateva milioane de dolari. In momentul redactarii, ApeCoin valoreaza 6.76 dolari si se preconizeaza ca aceasta moneda va avea trendul asemanator NFT-urilor Bored Apes.

2. The Sandbox

SAND, este de departe una dintre cele mai populare criptomonede ale acestui an. Desi lansat in 2011, Sandbox a avut parte de o „relansare” la finalul anului trecut ceea ce a propulsat-o in topul celor mai tranzactionate criptomonede. Sandbox este o platforma utila prin care se pot vinde/cumpara asset-uri digitale folosite in jocuri. Combinand puterea DAO si a NFT-urilor, SANDBOX a devenit una dintre platformele preferate ale comunitatii de crypto gaming. Momentan, SAND valoreaza 1.29 dolari, insa pe viitor se anunta o crestere masiva a valorii acesteia odata cu cresterea numarului de utilizatori ai crypto-gaming-ului.

3. NEM (XEM)

NEM este una dintre primele platforme blockchain construite. Lansata in 2015, NEM a stat foarte multa vreme sub umbra. Pana in Decembrie 2021, cand un grup anonim de pasionati crypto au decis sa dezvolte tehnologia NEM in ceea ce este astazi, una dintre cele mai populare platforme de procesat plati on-chain si off-chain. De exemplu, tehnologia NEM poate fi folosita pentru a crea un fel de PayPal pe crypto. Comunitatea NEM de pe Twitter este una dintre cele mai active la ora actuala, iar acest lucru nu poate sa insemne decat un trend ascendent al pretului in urmatoarea perioada In prezent, XEM valoreaza 0.048 dolari, iar odata cu relansarea oficiala, pretul acesteia cu siguranta ca va creste.

4. REN

REN este un proiect crypto ce are ca scop dezvoltarea interoperabilitatii dintre diferitele blockchain-uri. Daca la inceput exista un singur blockchain, anume Bitcoin, in prezent exista numeroase astfel de chain-uri care au nevoie de o tehnologie aditionala pentru a putea comunica intre ele. REN este tocmai acest tip de proiect care faciliteaza comunicarea dintre blockchain-uri. De exemplu, REN permite conversia simpla dintre BTC si ETH avand ca intermediar ZEC – criptomoneda nativa a tehnologiei REN.

In prezent, REN valoreaza 0.139 dolari fiind una dintre cryptomonedele cu cea mai mare sansa de crestere in perioada ce urmeaza

5. HIVE

Lansat pe 20 Martie 2020, HIVE este o platforma descentralizata de sharing de informatii pe care dezvoltatorii pot crea aplicatii interactive. De exemplu, HIVE poate fi folosit ca o platforma de creare de content unde creatorii de continut vor putea sa isi posteze content-ul, dar si sa fie platiti pentru acesta, fie prin reclame, abonamente sau donatii directe. Timpul de sub 3 secunde al tranzactiilor face din HIVE o platforma excelenta pentru tranzactionarea cryptomonedelor

In prezent, HIVE valoreaza 0.615 dolari. Fiindca platformele de sharing information sau cele de social-media sunt extrem de populare, ne asteptam sa vedem o crestere a pretului HIVE in urmatoarea perioada.

Concluzie

Aceste monede au crescut in popularitate extrem de mult in ultima vreme, de aceea au un potential mare de crestere, fiecare dintre ele axandu-se pe un domeniu care cu siguranta se afla in continua dezvoltare.

Lasa un comentariu