Cantina Royale este un joc arcade de tip shooter ce ofera ca tip de joc atat variante de single payer cat si multi-player. Cantina Royale are misiunea de a oferi utilizatorilor o experienta de gaming unica. Jocul integreaza un gameplay dinamic, dar si posibilitatea de a castiga venituri reale.

sursa: maiarlaunchpad.com

Jocul se va lansa pe platforma de launch Maiar, Cantina Royale fiind construit pe tehnologia celor de la Elrond.

NFT collection – The Space Apes

Fiind un crypto-game, jocul este plin de NFT-uri pe care utilizatorii le pot castiga, iar mai apoi vinde. Colectia de caractere pe care utilizatorii o pot folosi in joc se numeste „The Space Apes„. NFT-urile vor fi disponibile in momentul in care jocul va fi lansat complet.

sursa: cantinaroyale.io

In total exista 10.000 de NFT-uri din colectia „The Space Apes„. Totusi, pe viitor se vor mai lansa si alte colectii NFT. Cine detine NFT-uri din prima generatie va castiga un procent din tranzactiile NFT-urilor din generatiile viitoare.

sursa: cantinaroyale.io

Bored Apes & Venit pasiv

Probabil ca deja v-ati dat seama ca exista o legatura intre aceste NFT-uri si faimoasa colectie „Bored Apes”. Intr-adevar, exista o legatura, si anume ca utilizatorii ce detin un NFT din colectia BAYC (Bored Apes yacht Community) isi va putea genera un NFT identic. Acest NFT va putea fi folosit in joc.

In ceea ce priveste venitul pasiv, Cantina Royale pune la dispozitia utilizatorilor o metoda de inchiriere a NFT-urilor. Orice utilizator isi poate inchiria NFT-ul. Totodata, utilizatorii isi pot vinde NFT-urile folosind marketplace-ul care va fi pus la dispozitie de cei de la Cantina Royale.

GamePlay

Jocul este de tip shooter, asadar utilizatorii se vor intrece in batalii pentru a castiga diferite premii. Premiile pot fi folosite pentru a cumpara itemuri in joc. Aceste obiecte virtuale pot fi mai apoi vandute pentru a castiga bani reali.

Modul Multiplayer ofera posibilitatea utilizatorilor de a se lupta in arene, maximul de utilizatori intr-o batalie fiind de 50. Castigator va fi cel care ramane ultimul.

CRT – Cantina Royale Token

Token-ul nativ al celor de la Cantina Royale este CRT. Token-ul va fi folosit pentru orice fel de plata in-game, dar si pentru achizitia/vanzarea de NFT-uri.

Prima vanzare publica de CRT va avea loc pe platforma Maiar. In prima faza vor fi scoase la vanzare 37,5 milioane de tokeni cu o valoare de 1,5 milioane de dolari. Deci, pretul per token va fi de 0.04 dolari.

Mai jos gasiti un chart cu distributia token-urilor.

sursa: https://whitepaper.cantinaroyale.io

Pentru a putea cumpara CRT trebuie sa va conectati pe MaiarLaunchpad cu wallet-ul Maiar. Pe urma, veti putea cumpara un ticket care daca va fi castigator veti primi contravaloarea ticketului in CRT.

Cantina Royale Roadmap

Iulie 2022:

  • Lansarea jocului
  • Lansarea NFT marketplace-ului
  • PVP game-player.
  • Team gameplay

Q3

  • Colectie de arme NFT;
  • Dezvoltare de gameplay pentru echipe

Ganduri de final

Cantina Royale este unul dintre cele mai importante jocuri lansate pe Maiar Launchpad. Este un joc de tip shooter care pune la dispozitie o multitudine de gameplay-uri pentru toate gusturile.

Parteneriatul cu cei de la BYAC a crescut popularitatea acestui joc facandu-l unul dintre cele mai importante lansari din aceasta perioada de timp.

Lasa un comentariu