DeGeThal este un proioect crypto romanesc care are ca tel sa uneasca, intr-o singura platforma, banking-ul traditional si universul crypto.

Cei de la DeGeThal au creat o platforma unde oricine doreste isi poate introducele datele bancare, putand astfel sa faca, de exemplu, transferuri de crypto si fiat intre banca si portofele crypto.

Cum functioneaza DeGeThal

Poate cel mai important produs dezvoltat de cei de la DeGeThal, portofelul digital. In acest crypto wallet veti putea sa va pastrati o multitudine de criptomonede, insa puteti stoca si bani reali. Wallet-ul acesta vine cu extrem de multe avantaje:

 1. Posibilitate de staking, deci acumularea unui venit pasiv;
 2. Portofel si marketplace pentru NFT-uri.
 3. Private Banking
 4. Payment Gateway;
 5. Crypto Exchange
 6. Payment with E-Money license

DeGeThal au creat in interiorul wallet-ului si un exchange de crypto folosindu-se de tehnologia de liquidity pool, astfel tranzactiile vor fi validate aproape instant.

Payment Gateway este poate cel mai interesant si de folos produs. Pe scurt, DeGeThal ofera posibilitatea utilizatorilor si comerciantilor sa efectueze, respectiv sa proceseze plati folosind criptomonede. Sa spunem ca vrei sa faci o achizitie folosind cardul DeGeThal, unde ai stocate criptomonede, in momentul platii platforma converteste automat criptomonedele tale in fiat astfel ca plata se produce instant.

Prin tehnologia E-money license, cei de la DeGeThal au reusit sa imbine platforma creata de ei cu cardurile bancare traditionale. Astfel, folosind aplicatia DeGeThal iti poti gestiona cardurile bancare, efectua plati sau transferuri bancare.

Pentru ca am amintit de aplicatia mobila a celor de la Degethal, mai jos gasiti o lista cu toate facilitatile aplicatiei.

 • Grafica intuitiva;
 • Integrare cu majoritatea monedelor fiat si a criptomonedelor;
 • Integrare crypto multi-chain;
 • Transfer de crypto/fiat printr-un singur click;
 • Integrare DeFi;
 • Taxe extrem de mici pentru transfer;
 • Cashback

Cardurile DeGeThal

DeGeThal pune la dispozitia utilizatorilor 3 carduri distincte. Cardurile pot fi folosite atat pentru plati in fiat, dar si pentru plati in crypto.

 1. Golden Premium card;
 2. Platinum Card;
 3. Titanium card;

In esenta, cardurile sunt la fel, ce difera sunt facilitatile extra pe care utilizatorul le are. De exemplu, pentru cardul Platinum, utilizatori au acces la cateva seminarii educationale cu echipa DeGeThal, iar la Titanium diferenta consta in faptul ca materialul din care e construit cardul este titan.

DeGeThal Token

Token-ul celor de la DeGeThal este DTM token, construit pe blockchain-ul celor de la Polygon si este token-ul nativ al acestui proiect, iar in total sunt 200 de milioane de astfel de criptomonede.

Acest token faciliteaza accesul la platforma astfel ca taxele sunt platite folosind DTM. Pe langa acest aspect, DTM este si moneda de staking, 41% din totalul de tokeni sunt distribuiti ca recompensa pentru staking. DeGeThal este printre putinele proiecte care aloca aproape jumatate din totalul de tokeni ca recompensa pentru utilizatori.

Concluzie.

DeGeThal este un proiect romanesc aparut anul trecut care are ca scop crearea unui pod intre crypto-banking si banking-ul traditional. Aplicatia dezvoltata de acestia este usor de folosit putand fi accesat a de oricine. In interiorul aplicatiei gasim un Crypto & NFT Wallet, un exchange de crypto si un marketplace de NFT-uri.

DeGeThal este o solutie extrem de utila pentru cineva care isi tine banii stocati in criptomonede, astfel utilizatorii pot efectua plati catre comercianti folosid direct criptomonedele din posesie.

Lasa un comentariu