Desi ne aflam intr-o perioada in care piata scade, totusi exista proiecte care au potential de crestere. Cele mai promitatoare proiecte pentru aceasta luna sunt:

Evergrow coin

Evergrow Coin este una dintre monedele care ofera utilizatorilor sai cele mai mari castiguri. Lansata in Septembrie 2021, EverGrow Coin recompenseaza utilizatorii care detin moneda nativa oferind BUSD in schimb, moneda stabila a celor de la Binance. Tot ce trebuie sa faci este sa detii EVC intr-un wallet. Cu cat detii mai multi EVG cu atat vei primi mai multi BUSD ca recompensa. Desi lansata de foarte putin timp, EverGrow Coin este unul dintre proiectele cu cel mai mare potential de anul acesta.

Ellipsis

Ellipsis este un proiect crypto creat pe tehnologia blockchain a celor de la Binance care s-a specializat in swapping-ul de monede stabile. Daca la lansare, Ellipsis oferea posibilitatea de a face swapping cu doar 3 stablecoins, in momentul de fata utilizatorii pot schimba aproape 20 de monede stabile. Functionand pe baza unui liquidity pool, utilizatorii pot castiga lejer un venit stabil. In momentul redactarii moneda valoreaza 0.175 dolari, desi aflandu-se pe un trend de stagnare, Ellipsis este un proiect extrem de folosit de lumea crypto, astfel ca poate sa creasca valoarea oricand.

Tron Network

Tron (TRX) este una dintre cele mai cunoscute proiecte crypto. Infiintata in 2017, a ajuns in mai toate topurile crypto, avand peste 96 de milioane de conturi in acest moment. In esenta, Tron este un proiect care faciliteaza tranzactiile P2P, adica scoate din ecuatie intermediarul astfel incat cumparatorul si vanzatorul sa aiba contact direct. Viteza TRX Network este de peste 2000 de tranzactii pe secunda.

Klaytn

Desi Klaytn a scazut ca pret cu aproape 2 dolari fata de anul trecut, exista o sansa mare ca in acest mijloc de an Klaytn sa explodeze ca valoare. Klaytn este printre primele companii blockchain axate pe Metaverse. Folosind blockchain-ul acestora, dezvoltatorii pot crea jocuri sau dApps in Metaverse. Avand in vedere ca cresterea exponentiala a utilizatorilor care folosesc Metaverse, exista sanse mari sa vedem din nou Kayyn sus in topuri acolo unde ii este locul.

Chromia

Chromia este un proiect relativ nou care devine din ce in ce mai popular pe zi ce trece. Chromia este cosntruita pentru a rezolva problema scalabilitatii in ceea ce privesc aplicatiile descentralizate. In esenta, Chromia este folosita pentru a dezvolta si perfectiona dApps. Lumea crypto se bazeaza in esenta pe dApps, asadar orice tehnologie care vine sa imbunatateasca aceste aplicatii are un potential extrem de mare sa creasca. Momentan CHR valoreaza 0,15 dolari valorand aproape de 10 ori mai mult fata de inceputul lui 2021.

Aceste proiecte se afla pe un trend ascendent atat cat priveste valoarea, dar si popularitatea.

Lasa un comentariu