Desi nu a trecut mult timp de la crash-ul criptomonedelor create de Terra Labs, acestia au lansat un nou blockchain si o noua criptomoneda pe piata, care sa o inlocuiasca pe cea veche, LUNA 2.0, mostenind astfel numele LUNA. Vechiul blockchain continua sa functioneze insa tokenul a fost rebranduit in LUNA Clasic(LUNC).

Do Kwon, fondatorul TerraLabs spera ca aceasta noua moneda va ridica compania in topuri, acolo unde se afla inainte de crash.

Ce aduce nou LUNA 2.0?

Cum am mentionat la inceput, criptomoneda veche nu va fi retrasa, ci va coexista cu cea noua. Cei de la TerraLabs au anuntat ca noua criptomoneda va putea supravietui fara un stablecoin in spate.

Important de stiut este ca, dintr-un total de 1 miliard de noi monede, 25% au fost distribuite catre utilizatorii ce detineau LUNA inainte de crash (Terra Classic).

Desi multa lume este reticenta cu privire la noul proiect, exista deja companii care au migrat de pe blockchain-ul Luna Classic pe noul blockchain.

Cat valoreaza LUNA 2.0?

Conform celor de la CoinMarketCap, la lansare Terra 2.0 valora aproximativ 20$, insa nu a durat mult pana a scazut la pragul de 4$. In momentul de fata, LUNA valoreaza sub 3$ si nu da semne sa creasca.

Multi utilizatori, in special cei care au detinut LUNA inainte de crash, s-au plans pe Twitter spunand ca ei nu vor sa detina niste monede fara valoare. Tot ceea ce doreau este sa isi acopere o parte din banii pierduti.

Concluzie

Majoritatea utilizatorilor care au pierdut foarte multi bani din cauza crash-ului Terra nu mai vor sa auda de noul proiect, ceea ce este intelegator. Cat priveste LUNA 2.0, exista slabe sanse sa reuseasca sa mai fie din nou in top din cauza ca nimeni nu doreste sa cumpere LUNA 2.0.

Este greu sa prevedem ceea ce se va intampla cu LUNA 2.0, insa cel mai probabil va stagna la pretul pe carea il are acum de aproximativ 3 dolari.

Lasa un comentariu