Binance este una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare a criptomonedelor din lume, deoarece oferă o selecție solidă de opțiuni și caracteristici de tranzacționare. Binance pune la dispoziția utilizatorilor săi peste 500 de monede virtuale diferite, comisioane și dobânzi foarte mici, dar și o securitate impresionantă, crescându-i, în acest mod, notorietatea. 

Toate aceste beneficii sunt evidențiate de capitalizarea de piață a monedei Binance, BNB. Acest crypto exchange a atins un nivel uriaș, fiind, treptat, una dintre cele mai mari platforme de tranzacționare de pe piață.

Avantajele oferite de Binance  

 • Peste 500 de criptomonede disponibile pentru tranzacționare;
 • Una dintre cele mai bune platforme și mai avantajoase din punct de vedere patrimonial; 
 • Tipuri de tranzacții diferite, prcum: 
  • Binance Exchange – opțiunea de a interschimba banii fiat în criptomonede și invers, constituind principalul avantaj al acestei platforme.
  • Tranzacționare cu cardul de credit/ debit – achiziționarea a peste 30 de criptomonede cu ajutorul cardului.
 • Spot Trading – utilizatorii pot opta pentru interfața dorită de ei, mai exact pot folosi modul clasic sau modul avansat. 
 • Tranzacții P2P –  tranzacțiile făcute în acest mod se realizează simplu și ușor, un alt avantaj fiind faptul că nu se percep taxe, deoarece conectează cumpărătorii direct cu vânzătorii. 
 • SEPA/ Transfer Bancar – permite utilizatorilor să cumpere cripto valută pentru bani fiat, după reîncărcarea contului Binance prin SEPA sau transfer bancar.
 • Tranzactionarea cu efect de levier – oferă posibilitatea înmulțirii investițiilor. Deși este un joc destul de riscant, vă poate oferi venituri foarte mari, având și un risc mult mai mare.

Taxe și comisioane Binance 

Binance operează cu taxe foarte mici. Taxa de tranzacție de 0,1% este foarte atractivă pentru cei care doresc să-și convertească criptomonedele în fiat sau invers fără întârziere. Comercianții care folosesc Binance Futures se pot bucura de comisioane de doar 0,02% (maker fees) și 0,04% (taker fees). Totodată, se va percepe un comision de 1.8% pentru depozit, în cazul cardului bancar, dar dacă vei utiliza SEPA sau transferul bancar comisionul nu va exista. 

Tipul de platăTaxe
Portofel virtualNu se aplică
Carduri debit/credit4.5%
Cont bancar0
Transfer bancar0
Convertire criptomonede0
Achiziții criptomonede0.1%
Tranzacții criptomonede0.1%
Cumperi/vinzi cripto0.50%

Limite Binance 

Structura limitelor Binance este una foarte simplă, mai exact se aplică doar retragerilor. Dacă ești la primul nivel de verificare, atunci poți retrage până la 2 BTC la fiecare 24 de ore, dar dacă ești un client la nivelul al doilea de verificare, poți retrage până la 100 BTC în 24 de ore.

Securitatea Binance

Caracteristicile de securitate ale Binance includ autentificarea cu doi factori (2FA) prin intermediul aplicației Google Authenticator sau prin serviciul de mesaje scurte (SMS), lista albă de adrese, gestionarea dispozitivelor și posibilitatea de a restricționa accesul la dispozitive. Binance oferă o modalitate sigură și versatilă de a investi în criptomonede și de tranzacționare a acestora.

Verdictul final – merită? 

Dacă adunăm tot ce s-a descris până acum și ne uităm obiectiv la Binance, putem observa că argumentele în favoarea acestui crypto exchange combat părerile negative. Taxele mici oferite de Binance, dar și celelalte avantaje ale acesteia, sunt suficiente pentru a face din aceasta o platformă de tranzacționare excelentă atât pentru începători, cât și pentru cei avansați. Notorietatea acestei platforme este dat de credibilitatea pe care o oferă, dar și de multiplele metode de tranzacționare și accesul global pe care îl are Binance.

Prezentare generală Binance

CaracteristiciBinance
Principalele caracteristici ale platformeiComisioane mici, grafice complexe și sute de criptomonede

Taxe relevante0,10% comisioane de tranzacționare, 4,5% pentru achiziții cu cardul de debit
Numărul de criptomonede accesibile pe platformă500+
SecuritateAutentificarea cu doi factori (2FA) prin intermediul aplicației Google Authenticator sau prin serviciul de mesaje scurte (SMS), lista albă de adrese, gestionarea dispozitivelor și posibilitatea de a restricționa accesul la dispozitive
Tipuri de tranzacții acceptateBinance exchange, Tranzacționarea cu cardul de debit/credit, Spot trading, Tranzacții P2P, SEPA/Transfer bancar, Tranzacționarea cu efect de levier
Suma maximă de tranzacționareLimitele diferă în funcție de criptomoneda achiziționată

Un comentariu

 1. Pingback: Ellipsis.finance – Cele mai mici taxe de trading! - Ghidul Crypto

Lasa un comentariu