Daca ati utilizat orice retea de socializare in ultima vreme, sigur ati observat un trend: tot mai multa lume isi aminteste de anime-urile la care se uitau in copilarie, iar nostalgia se imprastie mai repede decat s-ar fi asteptat oricine. Pentru o perioada, acest val nostalgic va ramane de o intensitate destul de ridicata, iar proiectul Crypto Animverse le ofera celor interesati o oportunitate de a-si transforma amintirile placute si intr-un castig in prezent.

Ce este Animverse?

Animverse este un joc NFT MMORPG de tip Play-to-Earn inspirat de universul anime-urilor clasice, mai ales Dragon Ball Z. In momentul de fata, este disponibil ca testnet, adica fisier APK, atat pentru iOS, cat si pentru Android.

Povestea este centrata in jurul luptei pentru recastigarea universului Anim, al carui lideri au fost rapiti de forte intunecate. Jucatorii preiau rolul celor care lupta pentru universul lor natal, iar gameplay-ul se bazeaza mai ales pe un sistem de combat asemanator cu cel din jocurile Pokemon, modificat in asa fel incat sa permita sisteme de Guild-uri, arene PVP, dungeon-uri si turnamente.

 

Gameplay & NFT-uri

La baza jocului stau NFT-urile, care pot reprezenta personajele in sine, haine ale acestora (ce pot fi evoluate pentru caracteristici mai bune si valoare mai mare), dar si elemente necesare pentru crearea / modificarea NFT-urilor originale. 

Toate acestea sunt posibile cu ajutorul token-ului $ANM, care permite cumpararea si vanzarea de NFT-uri. Acestea pot fi modificate si printr-un vot, cu ajutorul sistemului DAO de la baza metaverse-ului, care va asigura ca NFT-urile Animverse vor fi mereu pe placul jucatorilor, deci nu isi vor pierde din valoare (din contra, aceasta va fi in crestere). De asemenea, orice NFT cosmetic poate primi un update, alt aspect care inseamna posibilitatea cresterii constante a valorii lor, dar si diversitatea in market place.

Token-ul $ANM, sistemul economic Animverse, pareri

Un numar total de 1,000,000,000 de token-uri $ANM va fi disponibil. Dupa finalizarea ICO-ului, pretul token-ului s-a aflat intr-o scadere continua, in momentul de fata fiind listat pe CoinMarketCap la un pret de $0.064. Poate fi achizitionat prin schimbarea de $BUSD in $ANM prin PancakeSwap, asadar, daca un investitor ar vrea sa obtina bani “cash” din Animverse, ar trebui sa schimbe mai intai $ANM obtinut din joc in $BUSD, urmand ca $BUSD sa fie convertit in $USD prin Binance. 

Din numarul total de token-uri disponibile, este de mentionat ca 40% vor ramane mereu alocate pentru sistemele Play to Earn de la baza jocului, 5% pentru liquidity si 8% pentru recompense pentru Staking. Astfel, cea mai mare parte a intregului ecosistem va lucra mereu in folosul jucatorilor, oferindu-le cele mai mari recompense si oportunitati posibile. 

Utilitatea token-ului in cadrul jocului este evidenta, insa poate reprezenta o oportunitate de a face bani “reali”? Evident ca da, insa trebuie luat in considerare faptul ca, in afara de Staking, toate modalitatile de obtinere a token-ului $ANM sunt foarte active si consuma timp. Asadar, orice investitor care are timpul necesar pentru a-l folosi in Animverse si este interesat de jocurile crypto in general, ar trebui cu siguranta sa dea o sansa sistemului Animverse.

Lasa un comentariu