SeeSaw Protocol

SeeSaw Protocol este un ecosistem DeFi multi-chain care face posibila legatura intre Binance SmartChain, Ethereum si Polygon. Adica, cu ajutorul acestui protocol, utilizatorii nu vor trebui sa foloseasca separat cele 3 blockchain-uri, ci prin intermediul SeeSaw Protocol, acestia vor putea unii cele 3 retele, pe scurt, vor putea transfera criptomonede de pe un blockchain pe altul. Pe langa aceasta, utilizatorii vor putea face trading cu comision aproape zero intre orice monede construite pe oricare din aceste blockchain-uri, ei avand posibilitatea sa aleaga pe ce blockchain doresc sa se efectueze tranzactia, tinand cont de viteza si costul unui blockchain, astfel eliminandu-se taxele uriase de pe anumite blockchain-uri.

Bonus la tranzactii pentru holderi

Cei ce detin token-ul nativ SSW castiga un bonus de 3% la fiecare tranzactie confirmata pe blockchain, astfel, fiind un holder de SSW, poti avea un venit pasiv consistent. 🙂

Proiectul se afla inca in perioada de Pre-Sale, ceea ce inseamna ca putem cumpara monedele la un pret extrem de mic. De exemplu, moneda a fost lansata la pre-sale in data de 22 ianuarie 2022 si valora 0.006321 dolari. In momentul de fata, criptomoneda valoreaza aproximativ 1,6 dolari. Acest lucru se traduce printr-o crestere de peste 2300% intr-un decurs de 2 luni.

SeeSaw Protocol este o platforma blockchain care se ocupa de dezvoltarea de aplicatii descentralizate. Fiind o platforma multi-chain, SeeSaw Protocol se bucura de mai multe privilegii, putand suporta tehnologii care vor putea functiona pe oricare dintre chain-uri.

SeeSaw este in curs de dezvoltare a mai multor proiecte dintre care le voi aminti pe cele mai importante:

 • NFT Marketplace – Nu este unul obisnuit, ci este unul de tip cross-chain. Adica, marketplace-ul va fi compatibil cu orice NFT construit pe oricare dintre chain-urile BSC, Ethereum sau Polygon, ceea ce va insemna ca va fi printre cele mai diverse marketplace-uri de NFT-uri. 
 • SeeSaw protocol va investi si in proiecte de tip Metaverse, deci va fi doar o chestiune de timp pana cand vom vedea un proiect pe Metavers din partea Seesaw protocol.
 • Immersive Audio Experience – Aceasta combina Active Noice Cancelling si o tehnologie de imersie a sunetului, astfel incat utilizatorul sa aiba o experienta unica
 • Realitate Virtuala si Realitate Augmentata – Aceste tehnologii vor face parte cu siguranta din viitorul nostru apropiat si vor schimba complet modul in care noi vedem lumea.  

SSW Token

Token-ul nativ al celor de la SeeSaw Protocol este $SSW si este moneda ce sustine intregul ecosistem SeeSaw. In total exista 990 de milioane de astfel de tokeni.

Fazele de Pre-Sale

 1. Faza 1 s-a incheiat pe 25 februarie 2022;
 2. Faza 2 s-a incheiat pe data de 25 Martie 2022;
 3. Iar ultima faza de Pre-Sale se va incheia pe data de 8 Aprilie 2022

Fiecare tranzactie cu SSW este supusa unei taxe. Aceasta este diferita daca utilizatorul cumpara sau vinde criptomoneda si anume.

 1. Cumparare – 3%
 2. Vanzare – 5%

Banii din acest comision se vor distribui mai departe catre marketing si redistributia tokenilor, adica, o parte din tokenii tranzactionati se vor intoarce la utilizatorii SeeSaw Protocol. 

Merita sa investim in SeeSaw protocol?

In primul rand, criptomoneda se afla in momentul de fata pe un val de popularitate, ceea ce se vede in cresterea cu peste 2000% in ultimele 2 luni. Tehnologia a fost bine primita de comunitatea crypto datorita faptului ca aveam nevoie de un protocol care sa uneasca cele mai importante 3 blockchain-uri: BSC, Ethereum si Polygon.

Roadmap Seesaw Protocol

 • 2022 – Q2
  • Lansarea criptomonedei pe exchange-ul PancakeSwap
  • Lansarea tool-ului de Swap&Bridge pe toate cele 3 blockchain-uri
 • 2022 – Q3
  • Lansarea token-ului pe Uniswap

SeeSaw Protocol este unul dintre cele mai indragite proiecte ale acestui inceput de an, iar acest lucru se vede atat in hype-ul comunitatii crypto cand vine vorba de SeeSaw, dar si in cresterea exploziva a pretului, dat fiind faptul ca moneda e lansata abia de 2 luni de zile.

Lasa un comentariu