Cu totii ne amintim perioada aceea cand colectionam carduri care intruchipau personaje din anumite jocuri. Acum, datorita blockchain-ului si a tehnologiei NFT, nu mai trebuie sa colectionam carduri in format fizic, ci le putem avea in format 100% digital.

Binamon

Una dintre cele mai populare tehnologii de acest fel este Binamon. Binamon este o tehnologie de crypto-gaming care imbina atat tehnologia blockchain cat si NFT-urile pentru a crea o experienta unica. Binamon combina nostalgia colectionarilor cu Metaversul, creand, astfel, un univers unic in ziua de azi.

Binamon este construit pe blockchain-ul Binance Smart Chain (BSC), un metavers care permite utilizatorilor sa colectioneze carduri digitale, dar si sa se joace o varietate larga de jocuri.

NFT-urile celor de la Binamon sunt intruchipari ale diferitelor creaturi care apar in joc, un fel de monstrii. Aceste creaturi au 4 caracteristici:

  • Clasa
  • Atac
  • Rezistenta
  • Element

Fiecare dintre aceste caracteristici contribuie la unicitatea caracterului si la puterea pe care acesta o are in interiorul jocului. Pe langa aceasta, unicitatea caracterului ii va determina si valoarea pe piata, astfel ca cele mai puternice carduri vor valora cel mai mult.

Un alt avantaj al acestei tehnologii este ca fiecare utilizator isi poate crea propriul personaj, transformand orice idee in NFT. Pe langa aceasta, cine doreste poate sa isi comande o copie in format fizic care ii va fi trimisa acasa. 

Jocul creat de cei de la Binamon foloseste motorul grafic Unreal Engine, motorul de dezvoltare folosit pentru crearea jocurilor celor de la Epic Games, deci experienta de joc este mult superioara fata de alte proiecte de crypto gaming.

Jocul vine si intr-o versiune de mobil care dispune si de un wallet digital unde utilizatorii isi pot stoca tokenul BMON, token-ul nativ al celor de la Binamon. Jocul are integrat si un marketplace unde jucatorii pot face trading.

Cum se desfasoara jocul?

Jocul celor de la Binamon este construit in jurul ideii de Play-to-Earn. Jucatorii trebuie sa colectioneze carduri, mai apoi putand face trading cu ele. Pe langa aceasta, exista si un mod de Battle in care diferiti playeri se confrunta folosind cardurile pe care le detin. Castigatorul va fi recompensat in BMON.

Alt mod de gaming este varianta Multiplayer, in care jucatorii vor putea crea asset-uri pe care le vor putea vinde folosindu-se de marketplace-ul pus la dispozitie de cei de la Binamon.

Pe langa jocul clasic, Binamon propune si o varianta Open-World integrata in metavers(preview in videoclipul de mai sus). Binamon permite utilizatorilor sa cumpere teren in metavers, metavers imparitit in 6 regate, teren de pe urma caruia vor primi „chirie”. fiind astfel o metoda buna de venit pasiv.

BMON Token

BMON este criptomoneda care sustine intregul ecosistem Binamon, fiind si moneda de schimb in interiorul jocului. 

In total exista 150 de milioane de astfel de criptomonede, dintre care aproximativ 115 milioane se afla deja in circulatie. La momentul actual, BMON valoreaza 0.046 dolari. 

Concluzie si pareri Binamon

Pentru cineva pasionat de crypto gaming si metavers, Binamon s-ar putea sa fie o decizie buna, insa si pentru cineva care este nou in acest ecosistem, Binamon poate fi o solutie extrem de facila pentru generarea unui venit pasiv.

Desi in momentul actual BMON valoreaza doar 0.046 dolari, avand in vederea cresterea in popularitate a tot ceea ce inseamna metavers si crypto gaming, s-ar putea ca peste o perioada de timp pretul unui token sa creasca exponential.

Link-uri utile

https://binamon.org/

https://twitter.com/binamonok

Lasa un comentariu