Sandbox
Sandbox

Sandbox | Am mai mentionat pana acum faptul ca lumea jocurilor virtuale a avansat intr-un mod rapid si neasteptat, devenind, aproape „peste noapte”, un potential de investitie important pentru iubitorii lumii virtuale.

In acest sens, scopul acestui articol este acela de a va mai prezenta un portal important de investitie, platforma Sandbox, relativ noua pe piata NFT-urilor si a criptomonedelor, dar a carei predictie de viitor este favorabila.

Ce este Sandbox?

Sandbox reprezinta o lume virtuala construita pe reteaua Ethereum, un joc de tip play-to-earn intr-un metavers tridimensional in care utilizatorii pot construi, pot detine si pot monetiza diferite active digitale(NFT-uri) folosind instrumente de design gratuite cum ar fi VoxEdit sau GameMaker.

Principala viziune a echipei Sandbox este aceea de a perturba existenta jocurilor actuale, precum Minecraft si Roblox, oferind creatorilor dreptul de proprietate asupra creatiilor lor ca NFT-uri, recompensand participarea acestora prin simbolul token-ului lor, SAND.

Platforma Sandbox prezita o serie de caracteristici principale, precum:

  • VoxEdit 3D, un software ce ofera facilitarea crearii activelor NFT;
  • un marketplace prin intermediul careia jucatorii pot cumpara si vinde active NFT;
  • GameMaker, un software ce permite jucatorilor sa creeze si sa joace propriile lor jocuri 3D.

Ce este criptomoneda SAND?

Sandbox utilizeaza trei token-uri diferite – LAND, ASSET si SAND – pentru a crea o economie circulara intre jucatori, creatori, curatori si proprietari de terenuri. Criptomoneda SAND este un token ERC-20, utilizat pentru a cumpara bunuri si servicii pe piata.

Aceasta este utilizata in ecosistemul Sandbox, platforma de realitate virtuala in care jucatorii au posibilitatea de a isi crea imperiul si unde isi pot indeplini misiunile. De asemenea, utilizatorii pot utiliza criptomonede SAND pentru a se alatura activitatilor de joc, precum cumpararea si vanzarea de terenuri digitale, achizitionarea de articole sau personaje de jocuri si participarea la vot.

Moneda Sandbox poate fi utilizata in mai multe moduri, si anume:

  • pentru a accesa platforma Sandbox: jucatorii utilizeaza moneda SAND pentru a juca jocuri, pentru a achizitiona echipamente si pentru a isi personaliza avatarul; Acestia pot colecta monede SAND prin joc; creatorii utilizeaza SAND pentru a achizitiona active si terenuri; vanzarile de terenuri stimuleaza cererea pentru SAND; artistii utilizeaza SAND pentru a incarca active pe piata si pentru a cumpara pietre pretioase;
  • guvernare: moneda SAND reprezinta, de asemenea, un simbol de guvernanta, ce permite detinatorilor sa isi exercite drepturile de vot cu privire la caracteristicile cheie ale platformei; detinatorii de monede SAND  isi pot delega drepturile de vot altor jucatori;
  • Staking: utilizatorii au posibilitatea de a tine la Staking monede SAND pentru a genera venituri pasive pe LANDS; aceasta reprezinta o modalitate prin care utlilizatorii pot obtine pietre pretioase si catalizatori, de care au nevoie pentru crearea activelor; sistemul Sandbox utilizeaza un model de captare a taxelor in care 5% din comisioanelor de tranzactie in criptomonede SAND sunt alocate cu 50% catre pool-ul de Staking ca recompense si 50% catre fundatie;
  • Foundation Fund: Foundation Fund sprijina ecosistemul Sandbox, oferind granturi pentru a stimula crearea de continut si de jocuri.

Cum functioneaza Sandbox?

Platforma Sandbox pune la dispozitie instrumente gratuite de creare a activelor(NFT). VoxEdit reprezinta un instrument gratuit pentru crearea de active precum personaje si caractere non-jucatoare(NPC). Creatiile VoxEdit pot fi vandute pe o piata deschisa, condusa de jucatori, iar alti utilizatori le pot folosi pentru a isi proteja teritoriile.

Cum intru in lumea Sandbox?

Pentru a incepe experienta Sandbox, este necesar sa iti creezi un cont pe platforma Sandbox si sa iti conectezi portofelul digital la acesta. Ulterior, este necesara achizitionarea de monede SAND pentru a putea participa la activitatile de pe platforma.

Dupa ce cumparati monede SAND si le transferati in portofelul dumneavoastra, acestea vor aparea in profilul tau Sandbox.

Daca doresti sa adaugi o valoare suplimentara activelor tale virtuale, poti achiziona token-uri ERC-20. In Sandbox, acestea se intalnesc sub forma de „pietre pretioase” si „catalizatori”. Pietrele pretioase au capacitatea de a adauga atribute diferite activelor detinute, in timp ce catalizatorii arata nivelul de lipsa al unui activ.

Cum pot investi in Sandbox?

Exista numeroase metode de a face bani in platforma Sandbox. Dupa ce creezi active, le poti vinde ca NFT pe Sandbox Marketplace.

Mai mult decat atat, poti utiliza Sandbox Game Maker pentru a iti dezvolta si comercializa jocurile sau poti castiga premii jucand jocurile altor utilizatori. De asemenea, poti face bani cu terenul tau, oferindu-l spre inchiriere altor jucatori sau umplandu-l cu continut pentru a ii spori valoare.

Sandbox reprezinta unul dintre numeroasele metaverse crypto care cauta sa reduca decalajul dintre creatori, jucatori si platforme de jocuri. Sandbox si alte jocuri blockchain-uri de tip play-to-earn pun bazele unei noi economonii a jocurilor in care jucatorii controleaza roadele muncii lor creative si sunt recompensati pentru valoarea semnificativa pe care o genereaza pentru operatorii platformei.

De unde poti cumpara criptomoneda SAND?

Moneda SAND poate fi achizitionata de pe platforma oficiala Sandbox sau pe cele mai cunoscute platforme de tranzactionare a criptomonedelor: Binance, Crypto.com, KuKoin, Gate.io, Huobi, etc.

Merita sa investesti in Sandbox?

Daca esti un iubitor al jocurilor virtuale si iti place ideea de a cumpara si a vinde bunuri virtuale, investitia in Sandbox este perfecta pentru tine.

Investitia in Sandbox poate fi profitabila, tinand cont de evolutia platformei in ultimul an. Pretul monedei SAND pur si simplu a explodat.

In schimb, este recomandat sa fi precaut. Criptomonedele pot fi extrem de volatile, iar preturile pot scadea si creste oricand. Este recomandat sa iti faci propriile cercetari si sa nu investesti niciodata mai mult decat iti poti permite sa pierzi.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Niciun comentariu

  1. Pingback: World Eternal Online | Noul joc MMORPG bazat pe blockchain! Pareri

Lasa un comentariu