Red Kite
Red Kite

Red Kite | Domeniul crypto este la mare cautare in ultima perioada si tot mai multa lume cauta sa investeasca in el. Foarte multe criptomonede sau NFT-uri au inregistrat cresteri imense iar cei care au investit chiar si o suma mica la inceput au reusit sa faca profituri si sume importante de bani.

Domeniul crypto gaming este o diviziune crypto la foarte mare cautare si la moda printre internauti. Aceasta diviziune este la inceput si se dezvolta foarte rapid si mult. Pentru a scoate bani si a avea succes cu investitiile in crypto trebuie sa ne alegem foarte bine proiectele in care dorim sa investim. Aceasta parte este foarte importanta, research-ul. Acesta este si un motiv pentru care a aparut Red Kite.

Ce este Red Kite?

Red Kite este o rampa de lansare si unul dintre cele mai populare produse din ecosistemul PolkaFoundry. Red Kite este o platforma ce ofera investitorilor posibilitatea sa participe in fazele initiale de vanzare de token-uri al noilor proiecte, faza de IDO, despre care puteti citi aici. Platforma permite noilor proiecte crypto sa stranga fonduri si sa-si lanseze token-urile, iar pentru investitori sa participe in fazele initiale al proiectelor, cumparand astfel token-urile la un pret foarte accesibil.

Cum cumpar de pe Red Kite?

Red Kite folosește tokenul nativ PKF pentru guvernare. PKF inseamna PolkaFoundry iar Red Kite este prima platforma ce ofera Staking pentru aceasta. Pentru a putea deveni eligibili pentru participarea in IDO-urile proiectelor, investitorii trebuie sa detina criptomoneda PKF la Staking. Platforma foloseste un sistem pe niveluri in functie de cat de multe criptomonede PKF aveti la Staking. Cu cat detineti mai mult, cu atat aveti sansa pentru o alocare mai mare pe proiectele noi.

Nivelul unui utilizator este determinat de numarul total de puncte Red Kite, iar cerinta minima pentru participarea in IDO-uri pe platforma Red Kite este nivelul DOVE, de 500 PKF la Staking. In acest moment, un PKF = 1.6$, deci investitia initiala pentru a putea participa intr-o posibila alocare in aceste IDO-uri ar fi in jur de 800$, alocarea pe proiecte nu este garantata la acest nivel(vezi imaginea de mai jos). Pentru a avea alocare garantata, trebuie sa aveti cel putin nivelul EAGLE, care ar insemna sa aveti PKF la Staking, in momentul de fata, de aproximativ 64.000 de dolari.

Ce avantaje are Red Kite?

Da, pana acum nu pare a fi ceva surprinzator la aceasta platforma inafara faptului ca putem gasi proiecte crypto in faze initiale in care sa investim la preturi foarte accesibile, dar Red Kite are mult mai multe avantaje.

Un prim avantaj pe care-l are aceasta platforma este verificarea. Orice proiect crypto nu ajunge oricum pe platforma Red Kite, inainte este trecut printr-un proces de selectionare si verificare realizat manual de o echipa in acest domeniu. Toate proiectele ce sunt pe platforma sunt sigure si testate inainte de a va fi disponibilizate pe platforma.

Pentru un grad mai mare de reusita a proiectelor crypto-gaming de pe platforma se colaboreaza cu cele mai bune echipe de marketing,  influenceri de prima mana si comunitati mari de crypto si de gaming. Astfel, multe proiecte aflate la inceput, beneficiaza de o sustinere si de o finantare de capital foarte buna.

Red Kite permite achizitia de criptomonede inainte de a fi listate pe celelalte mari exchange-uri. Ofertele “pre-sell”  sunt foarte atractive si avantajoase.

Ce servicii ofera Red Kite?

Tot pe Red Kite puteti sa alegeti mai multe pachete predefinite de Staking.  Primul pachet si cel mai flexibil este asa numitul “PKF Flexible” ce va ofera o recompensa de 5%, fara un termen de tinere a banilor.

Urmatorul pachet “PKF-3” ce ofera un randament de 15% si o perioada minima de 3 luni.

Urmatorul pachet are un randament de 30% si o perioada de blocare a banilor de 180 zile.

Ce inseamna reputatia pe Red Kite?

Aceasta platforma ofera un sistem inovator in domeniu. Comportamentul fiecarui client este monitorizat de un sistem automatizat si contorizat sub forma de puncte de reputatie. In functie de aceste puncte este stabilit si comportamentul fiecarui client si astfel ii poate fi priotizat sau restrictionat accesul la criptomonede noi. Comisioanele si taxele sunt si ele stabilite si influentate de acest scor.

Cat de incredere este aceasta platforma? Merita folosita?

Red Kite suporta pool-urile Ethereum si BSC si va sustine in curand si pool-urile Polkadot lucru ce denota si siguranta foarte mare pe care o asigura.

Testarea fiecarui proiect inainte de publicarea acestuia este o dovada in plus de siguranta atat pentru noi ca si investitori cat si pentru cei ce furnizeaza aceste proiecte.

Merita folosita platforma Red Kite?

Tinand cont de multiplele avanjate pe care le ofera aceasta platforma cu siguranta merita incercata si folosita. Pachetele, taxele si investitorii care folosesc aceasta platforma recomanda folosirea acesteia.

Lasa un comentariu