Illuvium
Illuvium

Implementarea tehnologiei Blockchain in jocuri a explodat in ultimii ani. Cu toate acestea, inca nu vedem un joc care sa aiba bugetul si garantia unei lansari de succes. Illuvium planuieste sa ofere o experienta de joc blockchain de nivel superior, dar oare va reusi sa ofere gameplay-ul diferit bazat pe metavers si “play to earn” cu care se lauda atunci cand se lanseaza?

Cum functioneaza Illuvium?

Illuvium este un joc RPG blockchain open-world, construit pe Ethereum, care va fi lansat in 2022. Jucatorii calatoresc printr-o lume fantastica, invingand si capturand creaturi cunoscute sub numele de Illuvials. Dupa ce i-ai adaugat la colectia ta, poti sa-ti folosesti creaturile in lupte impotriva altor jucatori in timp ce faci misiuni, indeplinesti provocari sau joci povestea lui Illuvium.

Illuvium, are, de asemenea, propriile criptomonede, ILV si sILV si token-uri non-fungibile (NFT) care sunt de fapt creaturi, imbunatatiri cosmetice si diverse obiecte. Jocul va avea functii de joc pentru a castiga, recompensand jucatorii cu criptomonede ILV pentru finalizarea provocarilor, misiunilor si bataliilor.

Cum joc Illuvium?

In momentul de fata, Illuvium este inca in dezvoltare, cu o data de lansare prospectiva in 2022.  Jocul va fi disponibil pentru descarcare ca aplicatie desktop. Va exista atat un mod free-to-play, cat si abonamente premium.

Mecanismul de baza al Illuvium este colectarea si personalizarea Illuvial-urilor ca NFT. Fiecare Illuvial din joc are o afinitate si o clasa associate;

Illuvium contine cinci clase diferite: Luptator, Gardian, Empat, Rogue si Spion si cinci afinitati: Aer, Natura, Foc, Apa si Pamant.

Illuvialii mai puternici pot chiar combina clase si afinitati. Folosirea Illuvials cu aceleasi afinitati si clase ofera bonusuri atunci cand sunt jucate impreuna in lupte. Acest lucru este cunoscut drept crearea de sinergii si ofera o alegere tactica in Illuvial-urile pe care le utilizezi si le colectezi. De asemenea, utilizatorii isi pot imbina Illuvials pentru a crea altele noi cu putere imbunatatita odata ce ajung la un anumit nivel.

Pentru a prinde un Illuvial, va trebui sa-l capturezi intr-un ciob de sticla. Cu cat iluvialul este mai puternic, cu atat ciobul trebuie sa fie mai puternic pentru a-l prinde cu succes. Daca Iluvialul tau este ranit, va incepe sa-si restabileasca sanatatea in timp in ciobul sau. Cu toate acestea, daca doresti sa accelerezi procesul, poti plati o taxa sau poti utiliza articole pentru a accelera regenerarea sanatatii. Unele Illuvials sunt mai rare decat altele.

Ce este token-ul Illuvium (ILV)?

Illuvium (ILV) este un token ERC-20 pe blockchain-ul Ethereum cu diverse moduri de utilizare in cadrul jocului si ecosistemului.

Token-ul vine in doua forme diferite, ILV si sILV. Recompensele ILV sunt acordate pentru un an, dar sILV poate fi folosit imediat in joc.

Cate criptomonede ILV si sILV sunt disponibile?

In circulatie sunt 7 milioane ILV si sILV. 3 milioane vor fi distribuite ca recompense de miza, oferind o aprovizionare maxima de 10 milioane de criptomonede ILV si sILV.

Exista trei utilizari principale pentru ILV:

1. Jucatorii sunt recompensati cu monede ILV pentru succesele si realizarile lor atunci cand joaca jocul.

2. Staking – Detinatorii pot miza ILV in Seiful Illuvium. Cei care tin la Staking primesc recompense in ILV sau sILV.

3. Detinatorii pot participa la guvernarea jocului prin intermediul DAO Illuvium. Consiliul Illuvinati permite colaborarea comunitatii in crearea de propuneri de imbunatatire a jocului si alte modificari ale modelului de guvernare.

Ca token ERC-20, utilizatorii ce fac tranzactii de ILV si sILV vor trebui sa plateasca taxe in Ethereum. Deoarece acestea pot fi uneori costisitoare, inca nu se stie cum vor implementa cu succes tranzactiile ERC-20 in joc si vor face totusi un pret accesibil.

Cel mai recent pret de piata al Illuvium este de 1.171 de dolari, maximul istoric fiind de 2.868 de dolari. Illuvium se poate tranzactiona pe majoritatea exchange-urilor precum Binance, Crypto.com, KuCoin, Gate.io

Merita investit in Illuvium? Pareri Illuvium

Odata cu lansarea criptomonedei ILV, Illuvium a generat un entuziasm urias si volum de tranzactionare mare. Pretul Illuvium a inregistrat, de asemenea, o crestere spectaculoasa de la lansare.

In timp ce mecanica jocului este similara cu alte jocuri blockchain precum Axie Infinity, aspectul, senzatia si functionalitatea lui Illuvium par a fi de o calitate superioara insa asta se va vedea abia in 2022 cand va fi in faza sa beta.

Lasa un comentariu