WAM.app
Ce este WAM app si cum functioneaza

WAM.app este o aplicatie de tip play-to-earn disponibila atat pentru telefoanele care functioneaza pe un sistem iOS, cat si Android, o aplicatie romaneasca apartinand companiei Digitap care a fost lansata in 2021, la inceputul pandemiei. Aplicatia contine mai multe mini-jocuri, usor de jucat de oricine, perfecte pentru putina relaxare in orice pauza de 5 minute din ziua cuiva.

Aplicatia are doua scopuri principale: ajutarea oamenilor in mentinerea relatiilor sociale prin intermediul jocurilor si oferirea unei sanse de a-si crea un venit in aceasta perioada grea din punct de vedere economic, pentru care a fost creat propriul utility token al aplicatie, si anume WAM Coin. Toata experienta acumulata in joc va fi transformata in criptomonede WAM, iar in final in bani reali.

Jocuri hypercasual in aplicatia WAM.app

Aplicatia a fost nominalizata la categoria Best Innovation in cadrul concursului Mobile Games Awards 2021. Cu peste 3.5 m de utilizatori si un rating de 4.7 stele, se poate afirma ca are un mare succes la nivel international intr-o perioada atat de scurta.

Functionalitati WAM.app

   Cele mai importante caracteristici ale aplicatiei sunt:

WAM.app Game
 • Profilele sociale care actioneaza ca NFT-uri, putand fi achizitionate atat avatarele, cat si numele acestora, de orice jucator sau creator
 • Turneele in care pot participa jucatorii, care se impart in 4 categorii, in functie de abilitatile pe care le au ei: turneele pot fi de tip Amator, Semi-Pro, Pro si Legend, iar fiecare treapta mai avansata inseamna premii mai mari pentru castigatori
 • Sectiunea de chat
 • Premiile in criptomonede WAM
 • Marketplace-ul de NFT-uri (in curand)
 • Portofelul sigur WAM
 • Studio-ul de creatie de jocuri si turnee (in curand), chiar jocurile in sine putand fi vandute pentru obtinerea unui venit, sub forma de NFT-uri
Experienta din aplicatie convertita in criptomoneda WAM si mai apoi in bani reali!

Jucatorii de jocuri „hypercasual” pot participa in concursuri si turnee in scopul de a castiga, in momentul de fata, puncte XP, care vor putea fi mai tarziu convertite in criptomoneda WAM Coin.

 • Jucatorii: Pot detine jocuri sau chiar turnee competitive prin achizitionarea lor, participarea altora urmand sa le aduca un veni pasiv
 • Creatorii de jocuri: Pot publica jocuri sau alte tipuri de NFT-uri pentru vanzare
 • Agentii de marketing: Pot promova turneele competitive in scopul de a castiga criptomonede WAM in schimb
WAM Coin

Criptomoneda WAM este un token de tip BEP20 (Binance Smart Chain), nativ aplicatiei WAM.app, utilizat pentru accesul la turneele din aplicatie si achizitionarea de NFT-uri.

Echipa din spatele WAM.app are planuri mari, bine puse la punct, in primul sfert al anului 2022 urmand sa se introduca marketplace-ul pentru NFT-uri si multe altele, dupa cum au si mentionat in roadmap.

Initial, distributia de token-uri WAM a fost realizata astfel:

Wam Coin Tokenomics

Urmeaza ca 1,000,000,000 de criptomonede WAM sa fie puse in curand la dispozitia utilizatorilor, pe baza unui plan realizat pentru primele 120 de luni de la lansarea oficiala a criptomonedei, dupa cum urmeaza:

Cum fac bani din WAM.app?

Simplu, oricine poate chiar acum sa descarce aplicatia si sa se joace in timpul liber, urmand sa isi poata transforma punctele XP in criptomoneda WAM. Riscul este egal cu zero, iar sansele de castig pe termen lung, destul de mari.

6 comentarii

 1. De ce nu primesc monedele și punctele după ce se termină turneul și nici nu îmi apare că am jucat în acel turneu după ce acesta s-a terminat? ( Menționez că trebuia să câștig 128 de Wam conis, dar nu i-am primit )

Lasa un comentariu