Criptomonede de investit in 2021 Decembrie
Criptomonede de investit in 2021 Decembrie

TOP Criptomonede de investit in 2021, Decembrie

Solana (SOL)

Proiect dezvoltat pentru a imbunatati aplicatiile descentralizate, in special DeFi si smart contracts, Solana este construit pe un model hybrid de proof-of-stake si proof-of-history, ceea ce face ca viteza tranzactiilor sa creasca.

La mijlocul lunii Octombire, Solana a inceput sa creasca din nou, ajungand luna trecuta la peste 250 de dolari. In ultima vreme atentia cade din ce in ce mai mult pe Solano, ceea ce inseamna cel mai probabil o crestere semnificativa pentru acest final de an.

MetaHero (Hero)

MetaHero este un proiect inovativ ce iti ofera posibilitatea sa iti customizezi metaverse-ul asa cum vrei. Cei de la MetaHero au dezvoltat o tehnologie de scanare 3D prin care iti poti incarca obiecte reale in metaverse. Un articol mai pe larg despre aceasta tehnologie am scris deja pe blog aici.

La finanul lunii Noiembrie, pretul unui Hero depasea cu putin 0.1 dolari. Inceputul acestei luni a adus o crestere uriasa asupra valorii crIptomonedei ajungand si la pretul de 0.24 dolari, adica dublu intr-o perioada atat de scurta. Hype-ul cu care MetaHero a fost primit de public se reflecta in aceasta crestere si cel mai probabil va continua sa creasca pana la finalul anului.

Ethereum (ETH)

Ethereum are o istorie consacrata legata de fiecare sfarsit de an si anume ca valoare unui ETH a crescut semnificativ in fiecare final de an. De exemplu, in Decembrie 2020 a crescut cu 78%, in Decembrie 2019 cu 39%, iar in Decembrie 2017 cu 48%. Daca traditia se pastreaza este posibil sa vedem o crestere uriasa a ETH-ului si in acest final de an.

AAVE

AAVE este construita in jurul tehnologiei DeFi, avand in spate blockchain-ul celor de la Ethereum. AAVE se focuseaza pe industria bancara (imprumuturi), oferind servicii financiare fara un intermediar, cum ar fi banca spre exemplu. Securitatea crescuta o face sa fie principala tehnologie in domeniul bancar din lumea crypto.

Desi pretul unui AAVE a scazut in ultima luna, s-ar putea ca acum sa fie momentul perfect pentru a cumpara, caci exista mari sanse de revenire.

Cardano (ADA)

Cardano a fost lansat in 2017 de catre un co-fondator al Ethereum. Cardano este rivalul principal al celor de la Ethereum si Solana dorind sa devina cea mai folosita platforma blockchain pentru smart contracts.

In Septembrie, Cardano a lansat un nou update, Goguen, care imbunatateste major modul in care tehnologia functioneaza. Acest update a crescut popularitatea monedei si exista sanse sa avem o crestere serioasa pe finalul acestui an.

Decentraland (MANA)

Creata in 2017, MANA este primul proiect blockchain care dezvolta tehnologie pentru realitatea virtuala, fiind bazat pe blockchain-ul celor de la Ethereum. In ultima vreme, avand in vedere cresterea interesului pentru realitatea virtuala, MANA a crescut de aproape 10 ori in cateva saptamani.

La finalul lunii Octombrie pretul unei monede era putin peste 0.7 dolari, iar la finalul lui Noiembrie MANA depasea 5 dolari. Aceasta crestere masiva nu da semne ca s-ar opri, ci din contra.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Lasa un comentariu