Modalitati de facut bani din criptomonede

Modalitati de facut bani din crypto | Este adevarat, in ziua de azi foarte multe lucruri se rezuma la statutul financiar, fie ca vorbim despre imaginea in societate fie ca vorbim pur si simplu de bunastarea noastra personala, partea financiara este una destul de importanta.

In perioada aceasta de pandemie, foarte multe afaceri si-au mutat activitatea principala in mediul online, astfel devenind un trend investitiile si afacerile online, asa zisele metode de facut bani din fata laptopului cu doar cateva click-uri. In acest articol vom vorbi despre modalitati de facut bani din criptomonede, domeniul crypto fiind unul extrem de vast iar sursele sale de venit, multiple.

Minarea de criptomonede

Prima metoda cu care putem face bani din crypto este MINATUL. Minatul este actiunea de a “crea” mai multe criptomonede de un anumit fel. Acest proces se poate realiza foarte simplu cu ajutorul calculatorului insa pentru a obtine venituri importante si mai ales profit este necesara o performanta mai ridicata si mai puternica.

Ce presupune minatul?

Se folosesc asa numitele rig-uri de minat formate dintr-o configuratie identica unui calculator normal doar ca ruleaza mai multe placi video pe un singur sistem. Odata pus la minat, acest sistem rezolva anumite probleme matematice in schimbul unei mici fractiuni dintr-o criptomoneda. Pentru a fi rentabila aceasta “afacere”, eficienta componentelor trebuie sa fie una destul de mare ori pretul energiei electrice sa fie foarte mic pentru a compensa. Unele dintre fermele mari de minat folosesc energie solara sau eoliana pentru a maximiza profitul.

Investitia in criptomonede

Investitia in criptomonede este o alta metoda destul de practicata. Desi este o metoda ce necesita o perioada mai lunga de timp, este una eficienta si simpla. Aceasta presupune investitia unei sume de bani intr-o anumita criptomoneda si vinderea ei in momentul in care la un punct decent de vanzare. In acest caz se recomanda investirea in proiecte mult mai stabile si care si-au dovedit autenticitatea si seriozitatea in timp.

De asemena, se poate opta si pentru varianta de a investi sume mici de bani in proiecte si criptomonede aflate la inceput de drum in speranta ca acestea sa aiba “boom-uri” in care sa-si mareasca pretul de mai multe ori.

Day Trading

Day Trading | O alta metoda prin care puteti sa faceti bani cu criptomonede este Day Trading-ul. Aceasta actiune de cumparare-vanzare este asemanatoare investitiei doar ca se intampla mult mai rapid si vizeaza fluctuatiile mici de pret pe perioade scurte. In acest caz se investesc sume ceva mai mari ori se foloseste efectul de levier pentru a mari profitul. Mare atentie insa la efectul de levier, poate fi destul de periculos daca nu este realizat corespunzator, el poate aduce venituri mari dar poate sa aduca pierderi si mai mari.

Staking

Staking | Poate nu ati auzit atat de des despre aceasta metoda dar se pot face bani frumosi si prin aceasta. Venitul furnizat de aceasta metoda este unul pasiv si nu este nevoie de o implicare mare. Acest proces este asemanator depozitelor bancare clasice. Detinatorii de criptomonede le pot “depozita” in schimbul unei recompense. Aceasta recompensa poate ajunge si pana la 13%.

Fata de bancile clasice, aceasta metoda aduce o recompensa si o rata a profitului mult mai mare. Venitul este unul pasiv si de durata, insa, din pacate, veniturile prin aceasta metoda nu sunt atat de mari ca in celelalte cazuri, dar este un venit sigur.

Dezvoltarea propriei criptomonede

Alta metoda mai neobisnuita si mai dificila este dezvoltarea de criptomonede. Da, este un proces greu si complex, nu la indemana oricui, dar e bine de stiut ca se fac multi bani din dezvoltarea criptomonedelor. Acest proces este posibil doar cu ajutorul unei echipe IT extrem de bine pusa la punct. Investitia initiala este si ea destul de mare, logistica, dezvoltarea, implementarea si nu in ultimul rand marketing-ul si publicitatea au costuri foarte mari.

Domeniul crypto este un domeniu imens si se poate valoriza in multe moduri pentru a produce un profit frumos. Atentia insa trebuie sa fie marita deoarece gradul de volatilitate este mare si oricand lucrurile o pot lua razna.

Lasa un comentariu