Edain Crypto
Edain Crypto

Edain (Extended Data Inventory) este un proiect cu radacini romanesti, 2 dintre fondatorii companiei fiind romani. Pe langa cei 3 fondatori, in dezvoltarea acestei tehnologii au participat mari companii mondiale cum ar fi: Dell Technologies, CryptoData(o alta companie romaneasca) si Prisma Analytics.

Ce este tehnologia Edain?

Tehnologia Edain se doreste a fi cel mai mare “depozit” mondial  de date analitice, informatii care vor fi disponibile oricui si in orice moment. Folosind inteligenta artificiala, cei de la Edain incearca sa inlatura discrepanta intre anumite clase sociale, in ceea ce priveste accesul la informatie. Telul lor este de a oferi fiecarui om sansa egala la cunoastere si informatie.

Edain au creat o tehnologie ce poarta numele de C+8 Technology care in esenta este un fel de algoritm iar tot ceea ce face este sa importe si sa sintetizeze informatia colectata din zeci de mii de aplicatii, site-uri. Pe langa functia de importare, AI-ul celor de la Edain va compacta informatia, pastrand doar ceea ce este esential, oferind o perspectiva concisa si precisa asupra lumii in care traim.

De ce este esentiala tehnologia Edain?

In ultima perioada, umanitatea a fost supusa unei imense cantitati de fake-news si de informatie imprecisa. Tehnologia Edain va putea sa centralizeze informatia astfel incat oricarui utilizator ii va fi mult mai usor sa gaseasca informatia pe care o doreste, iar filtrarea adevarului va fi mult mai facila.

Tehnologiile integrate in C+8:

 • QSearch:  In esenta, QSearch este o unealta cu care putem vizualiza diferite seturi de date analitice
 • Prisma Indicators: Acesta tehnologie poate reprezenta evolutia unui set de date in timp, ceea ce va crea o imagine de ansamblu asupra unui anumit fenomen
 • Company Analyzer: Aduna date despre o companie, analizeaza acele date, urmareste evolutia si poate prezice viitorul companiei respective
 • Price forecast: Aceasta tehnologie analizeaza mai multi indicatori de pret, putand prezice trendul financiar al unui produs.

Cu cat o tehnologie are acces la un set mai mare de date, cu atat mai mult exista posibilitatea de aparitie a insecuritatii. Insa cei de la Edain au gasit o solutie care asigura utilizatorul ca datele stocate in network sunt in siguranta. 

Desi primul concept Edain dateaza inca din 2010, de abia anul acesta network-ul este lansat oficial. Pe data de 29 Septembrie, Edain a avut primul eveniment online celebrand lansarea tehnologiei si totodata criptomoneda Edain.

In total exista 470 de milioane de criptomonede EAI (Edain) care vor fi distribuite dupa cum urmeaza:

 • 47 de milioane de EAI in 29 Septembrie la pretul de 0.1 dolari
 • 37.6 milioane de monede la pretul de 0.2 dolari incepand cu 29 Octombire
 • 32.9 milioade de monede la pretul de 0.3 dolari incepand cu 29 Noiembrie 2021;
 • 47 milioane de monede la pretul de 0.4 dolari incepand cu 29 Decembrie;
 • 37.6 milioane de EAI la pretul de 0.55 dolari incepand cu 29 Ianuarie 2022;
 • 32.9 milioane de EAI la pretul de 0.7 dolari incepand cu 29 februarie 2022;
 • Iar restul de 235 milioane de monede vor fi vandute la pretul de 1 dolar incepand cu 29 Martie 2022;

In concluzie, Edain este o tehnologie care se ocupa cu cel mai valoros lucru in momentul de fata, informatia. Totul in jurul nostru este construit pe baza informatiei, insa de multe ori cantitatea de informatie ne copleseste, iar tehnologia Edain vine pe piata sa sintetizeze toata informatia astfel incat sa fie disponibila oricarui om de pe Pamant.

Niciun comentariu

Lasa un comentariu