Holoride token
Holoride Token

Holoride #crypto

Despre Holoride

Holoride este un proiect de anvergura care va schimba total viata noastra de zi cu zi. Compania Holoride deriva din celebra companie de masini AUDI si vine sa schimbe modul in care percepem autovehiculele si nu numai.

Compania Holoride este de ceva timp pe piata avand parteneriate cu marile companii ale lumii: Audi, Porsche, Daimler, Ford, Disney etc.

Desi sunt vechi pe piata, luna Noiembrie este una speciala fiindca Holoride anunta lansarea propriului token , RIDE, care va fi lansat pe platforma Maiar Launchpad a celor de la Elrond. Inregistreaza-te pe Maiar Exchange folosind acest link pentru a beneficia de un bonus de 10$ la inregistrare.

Ce este HOLORIDE si de ce v-a schimba lumea

Traim intr-o lume in care totul se misca accelerat, in care tehnologia evolueaza de la o zi la alta cu scopul de a ne facilita, dar si infrumuseta viata. Una dintre marile inventii ale tehnologiei a fost masina si deci ea este obiectul pe care il folosim cel mai mult, de cele mai multe ori cateva ore pe zi.

Holoride vine si aduce o inovatie exact in acest domeniu al autovehiculelor. Nimeni nu mai poate opri avansul tehnologic in care se afla industria auto, iar asta o vedem pe zi ce trece. Urmatorul pas de atins este cel al masinilor autonome.

Odata cu implementarea Holoride, mersul cu masina va fi o experienta in sine. Cu ajutorul VR si AR, pasagerii vor fi dusi intr-o realitate virtuala cu o experienta de neuitat: de la zburat printre planete, aplocalipsa etc.

Tehnologia Holoride va crea o realitate virtuala bazata exclusiv pe durata calatoriei si pe drumul ales imbinand realitatea cu imaginarul atat sonor cat si visual.

De ce realitatea virtuala bazata pe blockchain?

Alegerea celor de la Holoride sa intre in lumea blockchain nu este deloc surprinzatoare, avand in vedere transparenta si viteza cu care blockchain-ul opereaza.

Utilizand aceasta tehnologie, in parteneriat cu cei de la Elrond care sunt recunoscuti pentru viteza de peste 15 mii de tranzactii pe secunda si transparenta, Holoride creeaza o legatura extrem de simpla intre utilizator si creatori de continut, intre cel care se afla in masina si cel care creeaza efecte etc.

Criptomoneda Holoride – Holoride Token

Dupa cum am mentionat mai sus, Holoride isi lanseaza propria criptomoneda (RIDE),  care va sta la baza tehnologiei, folosind platforma Maiar Launchpad. Aceasta lansare este impartita in mai multe etape:

  • 4 Noiembrie – 22 Noiembrie: Inregistrare pe Maiar Launchpad
  • 22 Noiembrie – 24 Noiembrie: Etapa de verificare
  • 24 Noiembrie: Utilizatorii cumpara tichete de loterie
  • 25 Noiembrie:  Anuntarea castigatorilor
  • 26 Noiembrie: Cei ce au castigat primesc monedele RIDE pe care le-au achizitionat
  • 16 Decembrie: Listare RIDE pe Maiar Exchange

In total vor fi puse spre vanzare 50 de milioane de token-uri, fiecare moneda initial valorand 0.04 dolari.

Important de stiut este ca tichetele pe care le cumperi si care vor fi convertite in RIDE in cazul in care esti extras castigator, se pot cumpara numai folosind criptomoneda EGLD.

  • Fiecare tichet costa echivalentul in eGLD a 200 de dolari. 
  • Fiecare tichet inseamna 5000 de monede RIDE.
  • Daca tichetul tau nu este extras iti vei primi inapoi monedele EGLD.

In concluzie, Holoride este un produs care va avea impact imediat asupra modului in care ne petrecem timpul in masina. Odata cu aceasta inovatie, timpul in masina va fi o experienta in sine greu de asemanat cu orice altceva. 

Lasa un comentariu