TOP Criptomonede de investit in 2021, Noiembrie

Criptomonedele sunt din ce in ce mai populare si poate devein o sursa pasiva de venit pentru oricine. Tot ce trebuie sa ai este ambitie si rabdare pentru a invata cum functioneaza lumea crypto, fiindca blockchain-ul este viitorul.

Asadar mai jos este o lista cu 6 criptomonede de investit care au potential crescut in luna Noiembrie si care iti pot asigura un castig semnificativ.

Bitcoin

Bitcoin este de departe cea mai cunoscuta criptomoneda dintre toate cele existente. Creata in 2009 a redefinit ceea ce inseamna economia globala. Ca orice moneda, BTC are perioade de crestere si de scadere insa in Noiembrie se pare ca aduce o crestere in pretul BTC, acesta crescand cu 4-8 mii de dolari de la inceputul lunii.

Ethereum

Ethereum este tehnologia preferata de majoritatea, datorita potentialului urias de a crea aplicatii si proiecte bazate pe blockchain-ul celor de la ETH. Daca la sfarsitul lunii anterioare pretul unui ETH era sub 4000 de dolari, acum pretul pare ca se apropie de 5000 de dolari, deci s-ar putea sa fie o afacere buna investirea in ETH.

LoopRing (LRC)

LRC, poate o criptomoneda nu foarte cunoscuta, insa cu un potential imens. LRC este o moneda bazata pe tehnologia ETH creata pentru constructia de exchange-uri descentralizate. Daca la sfarsitul lunii Septembrie moneda costa in jur de 0.5 dolari, astazi LRC se ridica la putin peste 3.2 dolari, fiind o crestere uriasa intr-un timp atat de scurt.

LITECOIN

Despre Litecoin am scris deja un articol pe blog pe care vi-l recomand sa il cititi. Pe scurt LTC este o moneda inovatoare care permite tranzactii foarte rapide si sigure in acelasi timp. La 1 Noiembrie un LTC costa in jur de 190 de dolari, astazi un LTC costa putin peste 260 de dolari, deci o crestere cu 70 de dolari in doar 2 saptamani.

DASH

Alta criptomoneda care nu este extrem de populara insa are viitor promitator. Tehnologia DASH se focuseaza pe crearea de tranzactii rapide, la un cost mic si sigure la nivel global, fiind o tehnologie cu totul descentralizata. La fel ca celalalte si DASH a cunoscut o crestere impresionanta in aceasta luna, ajungand pana la 240 de dolari zilele trecuta avand in vedere ca la finalul lunii trecute valora putin peste 175 de dolari.

Binance Coin (BNB)

Gasiti pe site un articol mai in detaliu despre BNB.

Lansata in 2016, BNB este token-ul oficial al celei mai mari platforme de exchange de criptomonede, Binance. Moneda a cunoscut o crestere uriasa in valoare si popularitate in primavara acestui an. Chiar daca a urmat o scadere  in aceasta vara, se pare ca BNB se ridica din nou. In 28 Septembrie un BNB costa in jur de 450 de dolari, incepand cu luna Noiembrie a inceput sa creasca pana la valoarea de astazi de 650 de dolari si nu da semne sa se opreasca.

Concluzie

In concluzie, luna Noiembrie a venit cu surprize, cu cresteri speectaculoase la multe monede atat in valoare cat si in popularitate si volum de tranzactionare. Luna insa nu s-a incheiat si exista sanse mari sa vedem cresteri in continuare.

Disclaimer! Materialele oferite pe acest site au doar scop informativ si nu trebuie luate ca un sfat de investitii. Orice opinie oferita pe acest site nu constituie o recomandare din partea Ghidultauonline.ro. Nu facem nicio declaratie sau garantie cu privire la acuratetea sau caracterul complet al informatiilor furnizate pe acest site. Daca va bazati pe informatiile de pe acest site, atunci o faceti pe propriul risc.

Niciun comentariu

Lasa un comentariu