Maiar Staking – Venit pasiv din Maiar

Day Trading, desi poate aduce un profit mare, este destul de riscant si necesita investit foarte mult timp, timp pe care de cele mai multe ori nu il avem, insa exista si alte posibilitati de a castiga bani din crypto fara sa investesti timp deloc sau extrem de putin.

Poate v-ati dat seama, ma refer la Staking. Pentru ca in perioada aceasta Elrond Network urmeaza sa lanseze Maiar exchange(MEX), voi rezuma in acest articol cati bani pasivi se pot face folosind MEX, exchange-ul celor de la Elrond.

MEX – doua modalitati de a castiga bani fara sa investiti timp:

Liquidity Pool

Am explicat in articolul trecut ce este acest liquidity pool, pe scurt monedele tale sunt folosite de platforma pentru tranzactii, iar tu vei primi un comision pentru fiecare tranzactie efectuata, putandu-ti retrage monedele oricand doresti.

  • Cum functioneaza?

Fiecare tranzactie are un comision de 0.3% din valoarea tranzactiei efectuate. Din acesti 0.3%, 0.25% se vor distribui proportional catre toti lichidatorii ai caror monede au fost folosite in acea tranzactie.

Sa presupunem ca cineva cumpara 100 eGLD, asta inseamna ca comisionul va fi de 0.3% EGLD. Din acest 0.3 EGLD, 0.25%  se vor imparti proportional intre lichidatori. Daca 20% din valoarea tranzactiei a fost facuta din monedele tale atunci tu vei primi 0.05 EGLD care iti vor fi transferati in wallet.

Poate pare putin la prima impresie insa MEX poate suporta pana la 250 de mii de tranzactii pe secunda.

Maiar Staking

MEX iti da posibilitatea sa depui criptomonede pentru Staking. Cei ce au eGLD la Staking vor primi castiguri in MEX, noua criptomoneda a Maiar Exchange care este in continua crestere.

Castigurile pot varia in functie de cate monede detii la Staking, de la cateva procente pana la 10 – 20%. Castigul creste cu cat lasi monedele la Staking pentru o perioada mai lunga.

Concluzie

In concluzie, daca nu ai timp si cunostinte necesare pentru a face Day Trading, aceasta solutie de venit pasiv s-ar putea sa te ajute fiindca criptomonedele tale se vor inmulti fara sa investesti timp pretios.

Bonus la inregistrare pe Maiar Exchange

Inregistreaza-te pe Maiar Exchange folosind acest link pentru a beneficia de bonusul de 10$.

https://ghidultauonline.ro/maiar-pareri-analiza-aplicatia-maiar-merita/

Lasa un comentariu