Ce este MEX – noul exchange al celor de la Elrond

Maiar Exchange, sau pe scurt MEX, este noua platforma de exchange a companiei romanesti Elrond Network ce urmeaza sa fie lansata in Noiembrie 2021.

Cei ce cunosc lumea Elrond stiu faptul ca Maiar Wallet este un wallet de crypto si o platforma sigura pentru plati sau transfer de bani. Gasiti pe blog un articol despre Maiar Wallet.

https://ghidultauonline.ro/maiar-pareri-analiza-aplicatia-maiar-merita/

Marea schimbare care sta sa vina este ca Maiar nu va mai fi un simplu wallet, ci un exchange cu functionalitati deosebite.

Noul exchange va fi integrat cu aplicatia Maiar.

Recent, compania Elrond a anuntat ca moneda lor digitala EGLD tocmai a depasit pragul de 5 miliarde de dolari, iar acest prag a fost impulsul pentru o continua dezvoltare.

„Platforma Maiar Exchange deschide o nouă cale semnificativ mai eficientă pentru a schimba valoare de la persoană la persoane (peer to peer – P2P). Oricine va putea tranzacţiona valori şi active digitale, instantaneu şi la costuri neglijabile. Acesta este începutul unei noi ere pentru finanţele digitale,” a declarat, Beniamin Mincu, CEO al companiei Elrond Network.

Chiar daca inca nu stim multe detalii despre cum va fi noul exchange, totusi cateva lucruri sunt clare:

  • MEX este un DEX, adica este o platforma descentralizata care va permite trading de crypto la costuri foarte mici;
  • Platforma va oferi posibilitatea de a avea criptomonede la staking asigurandu-le un venit pasiv.
  • Platforma va fi construita integral pe blockchain-ul Elrond, ceea ce inseamna ca exchange-ul va beneficia de facilitatile tehnologiei:
  • Viteza foarte mare
  • Maxima Securitate

Faptul ca exchange-ul este unul descentralizat, asta face ca transferul sau trading-ul o sa fie cat de usor posibil. Adica nu va fi nevoie nici macar sa iti creezi cont ca sa folosesti anumite facilitate ale aplicatiei.

Viteza blockchain-ului Elrond este de 250 de mii de tranzactii pe secunda, asta inseamna ca utilizatorii MEX nu vor simti delay-uri in momentul tranzactionarii.

Securitatea va fi si ea la cel mai inalt nivel, stiut fiind faptul ca Elrond este una dintre cele mai sigure tehnologii existente.

Bonus la inregistrare pe Maiar Exchange

Inregistreaza-te pe Maiar Exchange folosind acest link pentru a beneficia de bonusul de 10$.

Lasa un comentariu