Coinbase pareri

Coinbase reprezinta una dintre cele mai mari si puternice platforme de trading cu criptovalute. Pe platforma activeaza in momentul acesta undeva la putin peste 30 milioane de clienti din peste cele 100 de tari in care Coinbase isi desfasoara activitatea.

Desi Coinbase ofera o multitudine de servicii precum celelalte platforme, Coinbase se deosebeste si aduce un plus fata de restul concurentilor de pe piata. Coinbase este printre singurele si pe departe cea mai securizata platforma ce va permite sa cumparati BTC direct cu un card bancar (de credit sau de debit) sau direct cu contul bancar.          

Ce ofera Coinbase?

Fondata in anul 2012 aceasta platforma crypto a integrat mai multe servicii in sistem, pe parcursul anilor.

Pe langa faptul ca Coinbase este printre singurele platforme ce ofera posibilitatea de a cumpara criptomonede cu ajutorul cardului bancar, aceasta are si multe alte facilitati:

  1. Primul serviciu oferit de Coinbase este “brokeraj Coinbase”.  
    • Ce inseamna mai exact acest serviciu? Practic, odata depusi banii in contul tau din platforma Coinbase, nu mai ai control total asupra acelei valori. Functioneaza in acelasi mod precum o banca, acesta fiind un “serviciu” ce trage Coinbase in jos.
  2. Coinbase Pro este al doilea serviciu introdus de Coinbase si se adreseaza exclusiv traderilor profesionisiti.
    • Acest pachet “pro” ofera posibilitatea de a cumpara mai multe criptomonede cu comisioane mai mici. Acest pachet este foarte util pentru traderii profesionali, cei ce au nevoie cu adevarat de un astfel de pachet.
  3. Coinbase Wallet este un alt serviciu furnizat de catre Coinbase si presupune un sistem de siguranta.
    • Practic exista un portofel electronic ce functioneaza de pe telefonul mobil. Acest portofel stocheaza cheile private de acces al fondurilor personale de investitii. Initial coinbase era un wallet si mai apoi a devenit o bursa de criptomonede.
  4. Coinbase ofera si multe alte servicii mai comune dar prezente si ele pe aceasta platforma. Unele dintre ele ar fi: USD Coin (despre care puteti sa aflati mai multe aici), Coinbase Index, Earn.com, Coinbase Ventures si multe altele.

Taxele, comisioanele si limitele

Coinbase are destul de multe comisioane dispuse in forma schematica, dar astazi le vom simplifica pe intelesul tuturor.

In cazul serviciului Coinbase Pro se aplica un comision de 0.5%. Daca tranzactiile nu depasesc 200 de dolari atunci comisionul este foarte mic, un procent insesizabil.

Taxele sunt normale si la nivelul celorlalte platforme. Taxele incep de la 1.49% si ajung pana la 3.99% daca se foloseste cardul de credit.

Limitele de tranzactionare pe Coinbase se maresc odata cu confirmarea contului. Daca initial poti sa tranzactionezi doar sume mici, dupa confirmarea numarului de telefon, a datelor personale, incarcarea fotografiei, a identitatii puteti tranzactiona pana la 25.000 dolari pe zi.

Acest prag difera si in functie de tipul tranzactiei, daca doriti sa cumparati o criptomoneda aceasta limita este ceva mai mare. Pragul se aplica doar in anumite regiuni si la aumite tranzactii.

Pareri Coinbase

Serviciul de clienti este destul de rapid si de prompt, durata maxima fiind de 72 ore.

Coinbase se aseamana si se bazeaza foarte mult pe legile bancilor traditionale. Din aceasta cauza exista arhicunocuta problema conturilor inchise si propite.

Coinbase blocheaza automat conturile in momentul in care criptomonedele sunt folosite pentru plata jocurilor de noroc, site-urilor pentru adulti, darknet, revanzare pe alte burse, etc. Contul tau poate fi inchis din motive foarte simple, din acest motiv trebuie sa va asteptati la asa ceva si sa nu va panicati. 

In general parerea traderilor despre Coinbase este destul de buna, exceptand micile defecte pe care le are. Totodata este o platforma ce imbina foarte multe utilitati cu o securitate ridicata.

COINBASE VS BINANCE VS BLOCKFI

https://ghidultauonline.ro/care-este-cel-mai-bun-exchange-de-criptomonede-analiza-taxe-si-dobanzi/

Lasa un comentariu