BlockFi este printre cele mai mari platforme de trading criptomonede. Daca sunteti la inceput de drum, trebuie sa stiti ca BlockFi este o platforma numai buna de inceput, atat pentru cei incepatori cat si pentru cei experimentati, imbina foarte bine si necesarul unui trader sau investitor profesionist.

BlockFi vine cu functii noi ce-l fac mult mai utilizat, preferat si util fata de celelalte platforme. Functiile, taxele si comisionalele pe care le are BlockFi s-au dovedit in timp a fi factori decisivi in alegerea acestei platforme in detrimentul celorlalte.

Asa cum am mai precizat si in articolele trecute, trebuie puse in balanta toate aceste avantaje si dezavantaje pentru a putea alege corect platforma.

Ce ofera Blockfi?

Fata de toate celelalte platforme BlockFi ofera comisioane zero la tranzactiile pe platforma (excluse cele de retragere sau depunere) si un sistem de imprumut in criptomonede.

Principala “atractie” si una dintre cele mai folosite functii puse la dispozitie de BlockFi este imprumutul crypto. Da, BlockFi este singura platforma ce pune la dispozitie un serviciu de imprumuturi de criptomonede la care se aplica dobanzi foarte mici comparativ cu bancile ce imprumuta bani normali (FIAT).

De asemenea, tranzactiile de pe platforma nu sunt taxate. Acesta este un avantaj decisiv pentru multi traderi, mai ales pentru cei profesionisiti deoarece la un volum mare de tranzactii acele taxe, fie ele si mici, se aduna, iar la sfarsit se ajung la sume importante.  Nu mai trebuie sa va faceti griji cu privire la taxele ascunse de platforma sau de soldurile minime pe care trebuie sa le aveti pe site.

Avantaje si metode de a face bani usor cu BlockFi

Un mare avantaj al acestei platforme ar fi dobanda la depozite pe termen lung. Daca alegeti sa depozitati o anumita cantitate de criptomonede atunci veti fi rasplatiti cu 3 pana la 8.6% pe an, un procent destul de mare daca ar fi sa ne raportam la celelalte platforme sau la bancile clasice. Acest procent variaza in functie de criptomoneda depozitata si de stadiul pietei.

De asemenea, Flex Payment va ofera posibilitatea sa platiti taxa sau dobanda in orice criptomoneda sau valuta doriti, un alt avantaj si plus de confort pentru BlockFi.

Pentru imprumuturi, dobanda poate ajunge la o rata de maxim 4.5%, dar acesta ar fi cel mai pesimist caz posibil, in mod normal dobanzile fiind mult mai mici.

Daca alegeti sa achizitionati orice produs sau serviciu online cu un card Visa veti castiga 1.5% din costul total al produsului, folosind BTC ca metoda de plata.

Pareri BlockFi

Daca ar fi sa vorbim despre dezavantaje, cel mai mare ar fi limita de retragere ce nu poate fi marita precum la celelalte platforme. Acest lucru poate deveni enervant mai ales pentru traderi ce folosesc sume mari.

Sumele nu sunt protejate de catre stat, desi BlockFi este o platoforma imensa, statele unde aceasta functioneaza nu asigura pierderile.

Parerile clientilor sunt impartite, totul depinde din ce punct de vedere este vazuta platforma , insa, comparand celelalte platforme,

BlockFi platforma cu cele mai bune dobanzi la depozitele in criptomonede pe termen lung

Daca nu sunteti vreun trader inrait, dar va intereseaza depozitele pe termen lung, BlockFi este cea mai buna alegere.

Cel mai bine este ca fiecare sa-si puna in balanta avantajele si dezavantajele fiecarei platforme in parte in functie de ce actiune doreste sa faca(trading, depozit, etc), inainte de a alege partenerul prin care sa investeasca in crypto.

Momentan nu exista platforma perfecta, unele sunt foarte aproape de acest nivel dar nu este atins de nimeni momentan in ceea ce priveste dobanda la depozite.

https://ghidultauonline.ro/care-este-cel-mai-bun-exchange-de-criptomonede-analiza-taxe-si-dobanzi/

Lasa un comentariu