Maiar reprezinta primul portofel electronic romanesc. Acest portofel electronic este bazat pe blockchain-ul celor de la Elrond. Desi a aparut pe piata doar la inceputul anului 2021, a avut un succes destul de mare si a devenit extrem de popular in randul traderilor si a investitorilor crypto.

Acest portofel electronic funtioneaza pe orice telefon, fie el Android sau iOs. Maiar are o acoperire la nivel mondial, exceptand tarile cu interdictie crypto. 

Maiar apartine in totalitate Elrond, un start-up de succes al romanilor. Elrond a ajuns in topul primelor 50 de criptomonede din lume. Capitalizarea de piata ajuns recent la putin peste 3 miliarde de dolari si pare sa nu se opreasca la acest prag.

Pentru a atrage cati mai multi utilizatori, cei de la Elrond au pus in aplicare un sistem de “invita un prieten”. Un sistem foarte interesant si ingenios folosit de foarte multe companii. Astfel aplicatia a fost populata de multi pasionati crypto.

In acelasi mod a reusit si Revolut sa intre pe piata si sa educe foarte multi utilizatori. Acelasi succes este greu de atins si de Maiar dar nu imposibil. In timp sunt sanse foarte mari ca aceasta aplicatie sa devina un portofel digital important in domeniul crypto.

Maiar recompenseaza fiecare persoana nou-venita printr-un link de invitatie cu 10 dolari sub forma de EGLD. Pentru a primi acesti 10 dolari, fiecare nou venit trebuie sa cheltuiasca 200 dolari prin intermediul platformei.

Un alt bonus, cei ce aduc persoane noi pe platforma beneficiaza de comisioane 0 pentru un anumit prag de transferuri.

Despre Maiar si avantajele sale

In acest moment Maiar inca este la inceput si accepta doar 4 criptomonede in sistemul ei. EGLD, ETH, BNB si BTC sunt cele 4 criptomonede acceptate. In viitorul apropiat vor aparea din ce in ce mai multe criptomonede populare pe aceasta platforma.

Maiar este pe departe cea mai buna si inteleapta alegere cand vine vorba de stocarea criptomonedei celor de la Elrond, EGLD.

Posibilitatea de a cumpara una dintre cele 4 criptomonede reprezinta un alt avantaj functional al acestei aplicatii. Comisioanele sunt destul de mici, variind intre 0 si 3.5%.

Maiar ofera o transparenta foarte mare si prezinta toate costurile separate la achizitionarea oricarei active economice prin intermediul platformei.

Maiar ofera si posibilitatea staking-ului de EGLD, cu un radament destul de ridicat. In functie de oferta aleasa randamentul anual pleaca de la 2% si poate ajunge si pana la 20%, iar acest castig poate fi retras in orice moment din aplicatie.

In acest moment Maiar ofera un “return” foarte bun, chiar printre cele mai bune de pe piata. Aceasta ar fi o investitie profitabila pentru cei ce au bani pusi deoparte. Practic iti inmultesti token-urile de EGLD pe care-I poti vinde mai apoi, valorificand astfel profitul.

Cum poti retrage banii din wallet-ul Maiar?

Pentru a retrage banii propiu-zisi de pe aplicatia Maiar aveti nevoie de ajutorul unui intermediar.

Cel mai de incredere si folosit intermendiar este Binance. Procesul este destul de simplu, practic noi transferam toate criptomonedele de EGLD in portofelul Binance pentru ca apoi sa-i retragem direct pe card sau in contul bancar. Odata ajunse criptomonedele EGLD in contul Binance le transferam in Euro sau orice alta valuta si putem apasa butonul de retragere. In maxim cateva zile banii vor ajunge in posesia noastra.

Siguranta si scalabilitatea platformei

Securitatea oferita de Maiar este una extrem de buna si net superioara altor aplicatii asemanatoare. Un proiect romanesc, cu o calitate a platformei foarte ridicata, toate datele sunt criptate si verificate la fiecare accesare a platformei.

Daca dispozitivul de pe care controlati contul a patit ceva sau l-ati pierdut, se poate bloca sau recupera foarte usor contul de Maiar. 

Cand vine vorba de scalabilitate Maiar are un potential enorm, EGLD-ul foloseste o tehnologie noua, nu este bazat pe un singur blockhain ci mai multe in paralel.  Acest sistem permite gestionarea unui flux mult mai mare de blocuri.  

Securitatea este asigurata de un sistem Proof of stake, despre care puteti afla mai multe aici. Acest proiect se impaca foarte bine cu mai multe limbaje de programare pentru contractele smart.

Merita?

Cu siguranta merita pe deplin sa investiti in Elrond si mai ales in Maiar. Desi este o platforma si un concept nou pe piata, acesta beneficiaza de un succes major. Este sigura, rapida, usor de utilizat, comisioanele si dobanzile mici, scalabila si cu un potential foarte mare.

Bonus la inregistrare pe Maiar Exchange

Inregistreaza-te pe Maiar Exchange folosind acest link pentru a beneficia de bonusul de 10$.

Lasa un comentariu